<  
>  

Drivkraft Norge (DKN)

Drivkraft Norge (DKN) er bransjeorganisasjonen for selskaper som selger flytende drivstoff og energi i Norge. Våre medlemmer selger over 95 % av drivstoffet som brukes i det norske markedet.

I lys av klimaendringene som samfunnets største utfordring, er DKN sin oppgave å være en pådriver for at drivstoffbransjen utvikler bærekraftige løsninger. Ambisjonen er å levere klimanøytrale løsninger innen 2050 og på veien dit oppfylle et mål om 45 prosent reduksjon av norske klimagassutslipp fra transportsektoren innen 2030, i tråd med myndighetenes mål.

Organisasjonen skal sikre gode og langsiktige rammebetingelser for bransjens framtid i et lavutslippssamfunn. Det innebærer at DKN sprer kunnskap om og skaper tillit til drivstoffbransjen.

Se www.drivkraftnorge.no.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Drivkraft Norge (DKN)