<  
>  

Peppes Pizza Tåsen

Peppes Pizza har 79 serveringssteder spredt rundt i hele Norge, som løftes frem av våre engasjerte, profesjonelle og offensive medarbeidere og ledere. Blir du en del av «Peppeskulturen» lover vi deg et stimulerende og inkluderende arbeidsmiljø der du får brukt ditt talent, og utviklet deg både faglig og personlig. Peppes Pizza AS er en del av Dely AS, som er Norges ledende serveringskjede med en årlig omsetning på rundt 1,3 milliarder kroner fordelt på rundt 140 restauranter og kafeer. I tillegg til Peppes Pizza driver Dely kjente merkevarer og konsepter som Starbucks, TGI Fridays, La Baguette, Fattigmann, Eataly, Kjøkken og Kaffe og Café Opus. Vårt kontor vil fra januar 2022 være i Henrik Ibsens gate 60 på Solli Plass i Oslo.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Peppes Pizza Tåsen