<  
>  

Økonor

Regnskap

VI JOBBER IKKE MED TALL.


Vi jobber med mennesker og for gode resultater. Vi tilbyr selvfølgelig regnskapstjenester, men også lønnsomhetsrådgivning. Som landets største regnskaps- og rådgivingsselskap bistår vi alt fra enkeltpersonsforetak til mellomstore og internasjonale bedrifter innen de fleste bransjer. Vi har verdifull kunnskap og metodikk som kan gjøre din bedrift mer lønnsom.

Bestem hvor mye eller lite du vil bruke oss. Velg mellom delvis outsourcing eller full outsourcing, der vi tar regnskap, rapportering, lønn, HR-tjenester og alt annet som ellers inngår i en intern økonomiavdeling. Uansett hva du velger, får du tilgang til markedets mest moderne og effektive verktøy. Løsningene gir deg oppdaterte og relevante regnskaps- og økonomidata der du er, når du ønsker det. Oppgaver som fakturakontroll og oppfølging av kunder blir bedre utført og tar mindre tid for deg.

Som en del av Accountor Group er vi både lokale, nasjonale og internasjonale. Vi har 95 kontorer over hele Norge, i tillegg til at vi har kontorer i Finland, Sverige, Danmark, Nederland, Russland og Ukraina.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Bli franchisetaker

Franchise
  • Det er tøft å drive regnskapskontor - alene I et næringsliv preget av strukturelle endringer øker kravene til kvalitet og

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere