<  
>  

Arkivverket

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Arkivverket er en landsdekkende etat bestående av Riksarkivet, åtte statsarkiv og Samisk arkiv. Etaten har ca. 250 medarbeidere og et årlig budsjett på 228 millioner kroner. Arkivverkets viktigste oppgave er å ta vare på arkivmateriale fra statlige virksomheter, gjøre materialet tilgjengelig for brukere, føre tilsyn med arkivarbeidet i staten, fylkeskommunene og kommunene samt bidra til at private arkiver blir tatt vare på. Arkivverket er en moderne kulturetat med lange tradisjoner, og med utstrakt bruk av teknologiske løsninger.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Arkivverket

Om ossAvdelingen IT Tjenester er ansvarlig for drift og forvaltning av Arkivverkets IT-miljø. Vi styrker og utvider vårt team. Driftsmiljøet i Arkivverket
30.04.2023 Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Riksarkivaren Pb 4013 Ullevål Stadion 0806 Oslo