Vekstra

Konsulenttjenester: Øvrig, Regnskap
Vekstra består av mer enn 20 kontorer som representerer erfaring og kompetanse innen et bredt spekter av bransjer. Vi leverer regnskapstjenester og økonomirådgivning til små- og mellomstore bedrifter og til landbruk - grønn sektor. Vi kan gi deg både standardtjenester og skreddersydde løsninger basert på kompetanse og teknologi.
Les mer om Vekstra
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Vekstra

Vekstra Nord-Vest søkjer Controller.Vi ønskjer at du har følgende kvalifikasjoner:Registrert revisor eller autorisert rekneskapsførar.Fokus på kvalitet samtidig som du ser det store bildetHar gode datakunnskapar, og er omstillingsvilleg til nye programløysingar.Serviceinnstilt, nøyaktig, samarbeidsvilleg, effektiv og har evne til å arbeide sjølvstendig.Har gode kommunikasjonsevner.Arbeidsoppgåver:Assisterande dagleg leiarControlleroppgåver, avstemming og dokumentasjonOverordna ansvar for kvalitetssikringsarbeidet vårtKvitvaskingsansvarlegRisikostyringUtarbeiding av årsrekneskap og likningspapirSal av konsulenttenester til eksisterande og nye kundarVi tilbyr:Utfordrende stilling med varierte oppgaverSærleg ansvar for kvalitesarbeidKonkurransedyktig lønnFaglig oppdatering og utviklingsmogelegheiterFleksibel arbeidstidDeltaking i Vekstra si KS-gruppe og andre former for kompetansehevingKontorstad vil vere Ålesund eller Nordfjordeid, avhengig av søkar sin bustadadresse. Ein må rekne med noko reising mellom avdelingane.Opplysningar om stillinga kan du få hos dagleg leiar Jan Ove Lotsberg på tlf 951 09 363, jan.ove.lotsberg@vekstra.no.Kortfattet søknad og CV kan sendast til jan.ove.lotsberg@vekstra.noSøknadsfrist 05.04.19 Adresse: Øyane 11,6770 Nordfjordeid
05.04.2019 Eid

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere