Experian

Konsulenttjenester: Øvrig
Experian er en global og markedsledende aktør som tilbyr analyse- og informasjonsløsninger som gjør foretak og organisasjoner i stand til å treffe finansielle og kommersielle beslutninger på et sikrere grunnlag. I Norge har Experian vært representert i mer enn 10 år, og i 2003 kjøpte Experian selskapet Creditinform som nå er en del av Experian Norge. Vi utvikler løsninger og gir rådgivning blant annet innenfor kredittvurdering og markedsinformasjon.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Experian

Globalt ledende aktør satser videre på kreditt, analyse og software-løsninger for risiko og likviditetsstyring. Vil du være med på laget?Experian er godt representert i det norske markedet for kredittopplysninger og satser nå aktivt i Norge med innovative software-løsninger tilpasset våre kunders prosesser for risiko og likviditetsstyring.Våre primære kundegrupper er bank & finans, telecom, energi og inkassoselskaper.Vi søker nå en Client Director som er godt kjent med våre kunders verdikjede, trives med løsningssalg og interesserer seg for risikovurderinger, analyse og tall.Du må ønske å være med å utfordre hvordan vårt kundesegment arbeider i dag ved å benytte bl.a. big data/kundens data/kundens kundes data/decisioning software etc. Du skal være en rådgiver, samtidig som du har kommersiell forståelse og ønske om å jobbe tett med å utvikle våre kundesegment videre.Du vil være en del av et norsk salgsteam og jobbe tett med våre største kunder.Vi ser etter kandidater med høyere utdannelse, er selvgående og kan vise til erfaring og gode salgsresultater fra relevante prosesser.Experian tilbyr:God fastlønn og provisjonsmuligheter6 ukers ferieInternasjonalt utviklingsprogramKarrieremuligheter i et stort konsernModerne kontorlokaler på SkøyenInteressert i å høre mer? Ta kontakt med Per Ivar Kristiansen på nr. +47 93009713Vil du være med oss på en offensiv satsing i det norske markedet? Adresse: Karenslyst Alle 6,0273 Oslo
27.06.2019 Oslo
Er du opptatt av god service og interessert i IT? Da kan du være den vi leter etter!Vi i Experian er opptatt av at våre kunder skal få den beste servicen når de kontakter oss. Når vi nå ser etter en ny medarbeider til vårt Kundeservice team, ser vi etter en med god teknisk forståelse som kan være et bindeledd mellom 1. og 2.linje support.Vi ser etter deg som er utpreget serviceminded, har stå-på vilje, er positiv, selvgående og har erfaring fra kundebehandling eller IT service desk.Stillingen består blant annet i å svare på inngående henvendelser fra kunder. Du setter standarden for hele kundens opplevelse. Du blir en viktig medspiller for teamet.Arbeidsoppgaver vil være:Første linje support: besvare kundehenvendelser per telefon og e-post; f.eks. spørsmål relatert til brukertilgang, oppsigelser og enklere faktura spørsmålOpprette og følge opp service tickets, samt fungere som incident manager ved behovDrive automatisering og effektivisering av kundeservice prosesserHovedansvarlig teknisk support 1.linje mot kunder, og bindeledd til 2.linje supportBruker autoriseringer og kontrakt registreringAvlaste andre avdelinger tilhørende kundesenteret ved behov, herunder håndtere inngående henvendelser om for eksempel betalingsanmerkningerVi ser etter deg som har noe av dette:Erfaring med generell kundeservice eventuelt relevant høyere utdanningFordel om du har interesse og kjennskap til IT og teknisk supportGode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og engelskLett for å lære nye tingEffektiv, nøyaktig, selvgåendePositiv og opptatt av å levere profesjonell kundebehandlingFleksibel og evne til å jobbe i teamHos oss får du:en selvstendig og variert stillingerfaring fra å jobbe i et ledende globalt selskapet godt arbeidsmiljø6 ukers ferieDu vil få mulighet til å arbeide i en dynamisk virksomhet i vekst, med store muligheter for personlig og faglig utvikling.Experian har tro på at din trivsel skaper resultater og Experian legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø. Experian har også en egen trivselskomité som sørger for å arrangere sosiale aktiviteter og happenings for hele bedriften året rundt. Adresse: Karenslyst Alle 6,0273 Oslo
28.06.2019 Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Experian

Adresse

Postboks 5275 Majorstuen Sørkedalsveien 10 C 0303 Oslo