Revisjonsfirmaet Olstad Jensen

Revisjon
Revisjonsfirmaet Olstad Jensen AS er et frittstående revisjonsselskap, etablert 1. april 1979 av Jan Walter Olstad og Arne Geir Jensen. Selskapet har i dag 3 partnere, og 5 dyktige medarbeidere med lang og allsidig erfaring. Vår forretningsfilosofi og målsetting er å skape verdier for våre kunder gjennom effektiv revisjon og rådgivning, forankret i høy kvalitet på de tjenester vi leverer. Vårt primære fokus er små og mellomstore bedrifter, som kan forvente stabile kundeforhold hvor det etableres faste kontaktpersoner som kjenner din virksomhet, løpende dialog for kunnskapsoverføring relatert til regnskap, revisjon og annen rapportering, samt at våre tjenester er av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris - vi skal yte god service for våre kunder!
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Revisjonsfirmaet Olstad Jensen

Adresse

Vinjes vei 23 3269 Larvik