F&M Miljøkjemikalier

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Konsulenttjenester: Øvrig, Salg / Markedsføring
F&M Miljøkjemikalier as leverer mobilt CIP-utstyr, helse- og miljøvennlig vedlikeholdskjemikalier og utførsel/opplæring innen kjemisk rengjøring on- og offshore. Per i dag leverer vi en produktserie av meget lett nedbrytbare mikrobiologisk vedlikeholdskjemikalier, som baserer seg på fornybare råvarer. F&M Miljøkjemikalier ble opprettet i Fredrikstad i 2000 under navnet Finn & Magne as, av to mekaniske ingeniører med mange års erfaring fra industri og offshore. I 2002 ble det åpnet et administrasjons, salgs- og markedsføringskontor i Drammensveien 64 i Oslo. Tidlig sommeren 2003 ble firmanavnet endret til F&M Miljøkjemikalier og forretningsadressen ble flyttet til Oslo. F&M Miljøkjemikalier har som strategi å være en nisje-leverandør innen miljøvennlige kjemikalier og løsninger, og et mål/visjon om å være den prefererte leverandør og partner av miljøvennlige industrielle løsninger on- og offshore. F&M Miljøkjemikalier er kontinuerlig på jakt etter nye mer helse- og miljøvennlige løsninger og kjemikalier, som kan være med å skape en bedre hverdag i dag og i fremtiden.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om F&M Miljøkjemikalier

Adresse

Gjerdrumsvei 14 0484 Oslo