Oppad

Konsulenttjenester: IT
Oppad AS mål er å tilby integrerte IT-løsninger for administrasjon av oppvekstsektoren i Norge. Vi syr sammen totalløsninger som favner administrasjon av barn, ungdom og personale fra barnehager til videregående skole, samt involverer andre interessegrupper som foreldre i portalløsninger. Ansatte i Oppad skal ha gode kunnskaper om administrasjon av skoler og barnehager. Vi har stor respekt for våre kunders behov og kompetanse, men har allikevel selvtillit nok til å tro at vi i dialog med kundene kan hjelpe dem til å effektivisere og bedre sine arbeidsprosesser.Vår kundebase vokser og vi har nå over 50 kommuner over hele landet som bruker våre løsninger for barnehage og skole.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Oppad

Adresse

Oterveien 11 2211 KONGSVINGER