<  
>  

NGI (Norges Geotekniske Institutt)

Forskning og utvikling

NGI utvikler optimale geofaglige løsninger for næringslivet og samfunnet.

NGI (Norges Geotekniske Institutt) er et internasjonalt ledende senter for forskning og rådgivning innen geofagene. Vi utvikler optimale løsninger for samfunnet, og tilbyr ekspertise om jord, berg og snø og deres påvirkning på miljøet, konstruksjoner og anlegg. Vi arbeider i følgende markeder: olje, gass og energi, bygg, anlegg og samferdsel, naturskade og miljø.

NGI er en privat stiftelse med kontor og laboratorier i Oslo, avdelingskontor i Trondheim og datterselskap i Houston, Texas, USA. NGI ble utnevnt til "Senter for fremragende forskning" (SFF) i 2002 og leder "International Centre for Geohazards" (ICG).

Visjon

Internationalt ledende kompetansesenter innen geofag.

Fakta om NGI (Norges Geotekniske Institutt)
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i NGI (Norges Geotekniske Institutt)
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

NGI ønsker å tiltrekke seg kompetente fagfolk, både nyutdannete og erfarne. Vi har mange utfordrende oppdrag knyttet til rådgivning og forskning.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et aktivt og godt arbeidsmiljø. Arbeidet utføres både individuelt og i team. NGI har meget gode ordninger for kompetanseutvikling. Vi tilbyr blant annet stipend for videreutdanning og studieopphold i utlandet.

For å lese mer om dine muligheter i NGI, se her:

http://www.ngi.no/no/Undersider/student/

Sommerjobb hos NGI Antall internships

Antall internships
15
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (8)
logo
Sommerjobb hos NGI
Vi rekrutterer aktivt studenter og nyutdannede med geoteknisk og geofaglig bakgrunn. Mange av de som har valgt prosjekt- og masteroppgave i samarbeid med oss har nå NGI som arbeidsplass.  Hvert år tar vi imot 15 studenter. Vi ønsker søknader fra studenter innen relevante fagområder hvor NGI arbeider. Primært tar vi inn 3. og 4. årsstudenter til sommerjobb hos oss. Søknadsfrist for sommerjobb er slutten februar hvert år.

Fakta om NGI (Norges Geotekniske Institutt)

Adresse

NGI
Postboks 3930 Ullevål Stadion
0806 Oslo