<  
>  

NGI (Norges Geotekniske Institutt)

Forskning og utvikling

NGI utvikler optimale geofaglige løsninger for næringslivet og samfunnet.

NGI (Norges Geotekniske Institutt) er et internasjonalt ledende senter for forskning og rådgivning innen geofagene. Vi utvikler optimale løsninger for samfunnet, og tilbyr ekspertise om jord, berg og snø og deres påvirkning på miljøet, konstruksjoner og anlegg. Vi arbeider i følgende markeder: olje, gass og energi, bygg, anlegg og samferdsel, naturskade og miljø.

NGI er en privat stiftelse med kontor og laboratorier i Oslo, avdelingskontor i Trondheim og datterselskap i Houston, Texas, USA. NGI ble utnevnt til "Senter for fremragende forskning" (SFF) i 2002 og leder "International Centre for Geohazards" (ICG).

Visjon

Internationalt ledende kompetansesenter innen geofag.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i NGI (Norges Geotekniske Institutt)
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

NGI ønsker å tiltrekke seg kompetente fagfolk, både nyutdannete og erfarne. Vi har mange utfordrende oppdrag knyttet til rådgivning og forskning.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et aktivt og godt arbeidsmiljø. Arbeidet utføres både individuelt og i team. NGI har meget gode ordninger for kompetanseutvikling. Vi tilbyr blant annet stipend for videreutdanning og studieopphold i utlandet.

For å lese mer om dine muligheter i NGI, se her:

http://www.ngi.no/no/Undersider/student/

NGI for studenter Internship

Som et kompetansesenter er NGI avhengig av jevn tilførsel av nyutdannede kandidater. Hvert år har rundt ti studenter praksisplass på
Internship
10
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (8)
logo
NGI for studenter
De fleste av NGIs ansatte med geo-faglig bakgrunn har universitetsutdanning fra relevante fagområder. Rundt en tredjedel av disse har doktorgrad. Som et kompetansesenter er NGI avhengig av jevn tilførsel av nyutdannede kandidater. Hvert år har rundt ti studenter praksisplass på NGI. Flertallet kommer fra NTNU og UiO. Via sommerjobb får mange studenter erfaring innen felt-, lab-, forsknings- og prosjekteringsoppgaver. NGI bidrar med prosjekt- og hovedfagsoppgaver og faglig veiledning til disse. Mange av dem som har skrevet hovedfagsoppgave med veiledning fra NGI, er senere blitt fast ansatt hos oss. NGIs spiss- kompetanse innen forskjellige nisjer av geo-fagene gjør at du får brynt ideer blant de beste innen faget. 

Fakta om NGI (Norges Geotekniske Institutt)

Adresse

NGI
Postboks 3930 Ullevål Stadion
0806 Oslo