<  
>  

Manpower Professional Executive

Rekruttering / HR / Bemanning
Manpower Professional Executive er landets største rekrutteringsselskap. Gjennom flere år har vi opparbeidet solid kunnskap om privat og offentlig sektor. Nettverket vårt er betydelig og bidrar til profesjonelt gjennomførte search- og rekrutteringsprosesser, alt fra rekruttering av toppledere til nøkkelpersonell på ulike nivåer. Organisasjonen vår består av bedriftsrådgivere med høy kompetanse og med bakgrunn fra strategiske lederposisjoner i ulike bransjer, noe som vi ser som en forutsetning for å gå inn på alle nivåer i en bedrift og hjelpe til å finne de beste. Vi vet best om de beste - I kampen om å finne de beste handler det om å alliere seg med et rekrutterings- og searchselskap som har forutsetninger for å gjøre det, både når det gjelder menneskene som jobber der og verktøyene de rår over. Med mer enn 600 oppdrag årlig, 400 faste kundeforhold, og mer enn 70.000 registrerte kandidater er vi landets største rekrutteringsselskap i Norge. Vi har hovedkontor i Oslo, avdelingskontorer i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tønsberg, Bodø, Haugesund, Kongsberg, Porsgrunn, Hamar og Fredrikstad. I tillegg er vi representert ved over 40 Manpower avdelingskontorer. Tonen i Manpower Professional Executive er nok litt mindre formell enn det man kanskje er vant til i konsulentbransjen, men det fokuseres sterkt på seriøsitet, kvalitet og lønnsomhet i samarbeid med våre kunder. En vennlig og ledig tone gjør at vi får god kontakt med både samarbeidspartnere og kandidater. Tett samarbeid og nærhet til våre oppdragsgivere og kandidater skal være et kriterium for å velge Manpower Professional Executive som samarbeidspartner.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (45)

Adresse

Postboks 2506 Solli 0202 Oslo