<  
>  

Jobzone

Rekruttering / HR / Bemanning
Jobzone er et bemanningsselskap som arbeider tettere opp mot vikarer og oppdragsgivere. Etter starten i 2002 har Jobzone hatt rask vekst, og består i dag av 35 kontorer over hele Norge. Alle medarbeidere har nærkontakt med sitt eget marked, og ser resultatene knyttet direkte til egen innsats. Kontorene har derfor avgrensede markedsområder, basert på lokal- eller fagkunnskap.
Fakta om Jobzone
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Jobzone
Jobbmuligheter i Jobzone
Jobzone representerer et bredt spekter av jobbmuligheter innen de fleste bransjer og arbeidsfelt. Mulighetene vil til enhver tid variere ut i fra våre samarbeidsbedrifters behov. *Jobzone som arbeidsgiver For å beholde dyktige medarbeidere over lang tid, har vi satset mye på vår egen arbeidsgiverrolle. Vi gir alle våre medarbeidere tett oppfølging og rådgivning - og eget visittkort - som et tegn på at vi ønsker et varig engasjement. For å finne de riktige jobbene, ønsker vi å kjenne våre medarbeidere best mulig - og det er også kundens garanti. *Registrering av CV: Vi oppfordrer kandidater til å registrere sin CV hos oss. Dette gjøres gjennom vår nettside, www.jobzone.no

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (71)

Fakta om Jobzone