<  
>  

Advokatfirmaet Nicolaisen & Co

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning
Advokatfirmaet Nicolaisen & CO ANS ble etablert av advokat Bjørn Nicolaisen i 1988. Vi er i dag 14 medarbeidere hvorav 10 advokater. Firmaet har kontorer i Skedsmo, Bærum og Ullensaker. Vi yter advokattjenester til private og små- og mellomstore bedrifter i Oslo og Akershus. Vår forretningsfilosofi er å satse på kvalitet, service og løsninger. Service innebærer at klienten skal få rask oppfølging, og føle trygghet for at vi hele tiden aggressivt søker en løsning på klientens problem. Vi er sterkt løsningsorienterte. En rask løsning er som oftest til beste for våre klienter både av hensyn til tid og kostnader, spesielt med tanke på hvilke totale ressurser som medgår til å løse en konflikt for klienten, ressurser som i stedet kan benyttes på en inntektsbringende måte. *Høy kvalitet og fornøyde klienter er vårt motto
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Advokatfirmaet Nicolaisen & Co

Adresse

Hvamstubben 17 2013 Skjetten