Intelecom Norge

IKT / Telekom

Intelecom Norge AS er en av landets ledende integratorer innenfor utvikling, integrasjon, levering og sammensetning av kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet. Vi leverer nettsentriske og kundesentriske løsninger og kombinasjoner av disse.

Våre kunder investerer i kommunikasjonsløsninger fordi de mener det er nødvendig for å betjene sine kunder best mulig. Ved å forstå hvilke kommunikasjonsbehov som skal dekkes og hvordan våre kunder ønsker å betjene sine kunder, kan Intelecom være en aktiv rådgiver på hvilken funksjonalitet som best møter behovene.

Vi leverer Unified Communications, Mobilitet, Kontaktsenter, SMS løsninger, ulike betalingsløsninger, Infotainment, Telefoni, Infrastruktur og Sentralbordløsninger til over 2000 kunder.

Intelecom er markedsledere innenfor flere segment og skreddersyr konsepter til de ulike bransjene.

Ved å forstå hvilke kommunikasjonsbehov som skal dekkes og hvordan våre kunder ønsker å betjene sine kunder, kan Intelecom være en aktiv rådgiver på hvilken funksjonalitet som best møter behovene.

Intelecom Insight er en unik prosess som kartlegger og anbefaler hvordan kommunikasjonsløsninger kan implementeres i kundes langsiktige strategi for å skape verdier og resultater. Intelecom gjør en grundig analyse av bedriften, for å finne ut hvordan bedriften kan oppnå vekst og økte konkurransefortrinn ved hjelp av kommunikasjonsløsninger.

Sammen med bedriften identifiserer vi styrker og svakheter i dagens marked, hvilke utfordringer bedriften står ovenfor, hvilke forretningsområder som prioriteres, hvilke kanaler brukes ved intern og ekstern kommunikasjon og hvordan de kan benyttes.

Intelecom vil være en aktiv rådgiver i hele prosessen og sikrer at alle behov blir analysert og ivaretatt.

Visjon

God kommunikasjon lønner seg!

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Brynsveien 13
0611 Oslo