<  
>  

Arena Data

Konsulenttjenester: IT
Arena Data AS har levert Webtrends webstatistikk i Norge siden 1996. Vi er den mest erfarne distributøren på Webtrends i verden, med mer enn 12 års erfaring innen avansert webanalyse og rådgivning. Vår målsetning er å bistå våre kunder til å bli bedre på web, gjennom bedre design, bedre grensesnitt, og mer optimal markedsføring og synlighet. Våre kunder inkluderer FINN, DnB NOR, Oslo Kommune, Norsk Tipping og mange hundre andre store og små nettsteder i Norge. Vi leverer både statistikk, analyser og rådgivning. WebTrends er det ledende produktet for webstatistikk i verden, brukt av New York Times, Microsoft og mange tusen andre store og små bedrifter i verden. Arena Data ledes av Bjørnulf Vik, ledende i Norge på webanalyse og rådgivning for nettsteder, med egen blogg om analyse på analytics.no. Arena Data har fokus på kvalitet, kompetanse og erfaring for alle våre ansatte, gjennom arbeid med de mest avanserte og utfordrende nettsteder i Norge, enten de er store, små, bedrifter eller offentlige.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Meierisvingen 2 1383 Asker