<  
>  

Inkognito

Øvrig
Vi har siden starten i 1987 gradvis spesialisert oss på produksjon av mat- og kostholdsorienterte trykksaker, fotografier og webaktiviteter. I dag er vi over 30 ansatte som omsetter for mer enn 110 millioner kroner årlig. Inkognito utfører design for trykk og web, proff bildebehandling og prepress for alle typer trykksaker, samt avansert digital fotografering i fire egne studioer. Vi utvikler og drifter websider og billedbanker for våre kunder. I tillegg driver vi våre egne matsider på nett, og selger matbilder med oppskrifter online. Firmaet har fast ansatt kokk, og samarbeider med ernæringsfysiologer, vineksperter og matskribenter. Flere av Norges fremste og mest respekterte aktører innen dagligvare og kosthold er blant våre kunder. Det har gitt oss en unik kompetanse og erfaring på alle områder som har med mat, drikke og matglede å gjøre. For tiden har vi omfattende samarbeid med blant andre Coop, TINE og matprat.no.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Boks 5414 Majorstua 0305 Oslo