<  
>  

Capgemini Norge

Konsulenttjenester: IT

Capgemini er en verdensledende leverandør av Consulting-, IT- og Outsourcing tjenester. Vi utruster våre kunder til å endre sine virksomheter og realisere sitt potensial gjennom teknologi.

Vår unike arbeidsmetode– the Collaborative Business Experience – gir våre kunder innsikt og kapasitet til å øke sin handlingsfrihet, slik at de kan oppnå enestående resultater.

Capgemini Gruppen anvender en global leveransemodell kalt Rightshore®, hvor de beste talentene, uavhengig av arbeidssted, jobber sammen som et team for å skape og levere optimale resultater for våre kunder.

Capgemini er representert i 44 land, har over 125 000 ansatte globalt. Ytterligere informasjon er tilgjengelig på www.no.capgemini.com.

Antall ansatte

650 ansatte i Norge og mer enn 125.000 ansatte globalt.

Les mer
Fakta om Capgemini Norge
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Summer of Code Internship

Summer of Code har et sterkt fokus på arbeidsmetoder, og har sine røtter i det som kalles Software Craftsmanship. Dette tilsier at programvareutvikling er et håndverk som krever et bevisst forhold til utvikling av kunnskap og ferdigheter. Vi er avhengig av disse ferdighetene for å kunne lage programvare som kan håndtere de raskt skiftende forutsetninger vi møter i dagens samfunn. Samtidig som vi fokuserer på at prosjektet leverer et produkt som har nytteverdi, er det også like viktig at vi benytter og lærer prosjektgruppen teknikker og holdninger som gjør at de kan levere kvalitet i framtidige utviklingsarbeid. Vi skal levere “clean code that works.” Tidligere år har vi hatt flere positive erfaringer med Summer of Code: Summer of Code jobber gjerne distribuert, noe som krever at prosjektgruppen benytter seg av video- og telekonferanser samt sosiale medier. Vår erfaring er at det fungerer å jobbe smidig og distribuert, og at dette gir arbeidet en ekstra dimensjon. Vi benytter aktuelle teknologier som har høy etterspørsel i markedet, og utforsker også morgendagens teknologier. Mentorer fra Capgemini fungerer både som prosjektdeltagere og veiledere. Tilbakemeldinger fra studenter som har deltatt på Summer of Code viser at vi tilbyr en pakke som viser at programvareutvikling er gøy! Vi tilbyr Konkurransedyktige betingelser, en forsmak på hverdagen som teknisk konsulent i Capgemini, og garanterer en lærerik opplevelse. Vi har jobbmuligheter i Oslo og Trondheim Første uke er en kurs og bli-kjent uke i Oslo. Resten av jobben utføres i hovedsak på den lokasjonen man har søkt på. Ferie kan avtales individuelt i arbeidsperioden    
Antall interns
1
Sted
Oslo, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad
Les mer

Bildegalleri

Fakta om Capgemini Norge

Adresse

Pb. 475, Skøyen, 0214 Oslo