<  
>  

Capgemini Norge

Konsulenttjenester: IT

Capgemini er en verdensledende leverandør av Consulting-, IT- og Outsourcing tjenester. Vi utruster våre kunder til å endre sine virksomheter og realisere sitt potensial gjennom teknologi.

 

Vår unike arbeidsmetode– the Collaborative Business Experience – gir våre kunder innsikt og kapasitet til å øke sin handlingsfrihet, slik at de kan oppnå enestående resultater.

 

Selskapet har over 250 000 ansatte i 40 land og hovedkontor i Paris, der selskapet er børsnotert.

 

Fakta om Capgemini Norge
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
1967
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Capgemini Norge
Jobbmuligheter i Capgemini Norge

Capgemini ser etter deg med:

• Solid akademisk bakgrunn som universitets- eller høyskoleutdannelse med gode karakterer
• Gode mellommenneskelige egenskaper
• Evne til å jobbe i team
• Gode språkkunnskaper og gjerne utenlandserfaring
• Erfaring fra arbeidslivet og/eller organisasjonsarbeid
• Kreativitet og pågangsmot
• Fokus på kvalitet

Vi har stor etterspørsel etter deg med erfaring. Se våre utlyste stillinger www.no.capgemini.com/karriere.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Capgemini ansetter hvert år nyutdannede til stillinger innen Management Consulting og Technology Services. Rekruttering foregår i hovedsak i tilknytning til våre rekrutteringsaktiviteter på høyskoler og universitet i september/oktober og januar/februar.

Summer of Code Antall internships

Kunnskapstørst? Vil du eksperimentere med ny teknologi og metodikk? Vil du utvikle programvare? Liker du å jobbe i team? Trenger
Antall internships
1
Sted
Fredrikstad, Oslo, Stavanger, Trondheim
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri
Jobbmuligheter (46)
logo
Summer of Code
Summer of Code har et sterkt fokus på arbeidsmetoder, og har sine røtter i det som kalles Software Craftsmanship. Dette tilsier at programvareutvikling er et håndverk som krever et bevisst forhold til utvikling av kunnskap og ferdigheter. Vi er avhengig av disse ferdighetene for å kunne lage programvare som kan håndtere de raskt skiftende forutsetninger vi møter i dagens samfunn. Samtidig som vi fokuserer på at prosjektet leverer et produkt som har nytteverdi, er det også like viktig at vi benytter og lærer prosjektgruppen teknikker og holdninger som gjør at de kan levere kvalitet i framtidige utviklingsarbeid. Vi skal levere “clean code that works.” Tidligere år har vi hatt flere positive erfaringer med Summer of Code: Summer of Code jobber gjerne distribuert, noe som krever at prosjektgruppen benytter seg av video- og telekonferanser samt sosiale medier. Vår erfaring er at det fungerer å jobbe smidig og distribuert, og at dette gir arbeidet en ekstra dimensjon. Vi benytter aktuelle teknologier som har høy etterspørsel i markedet, og utforsker også morgendagens teknologier. Mentorer fra Capgemini fungerer både som prosjektdeltagere og veiledere.Tilbakemeldinger fra studenter som har deltatt på Summer of Code viser at vi tilbyr en pakke som viser at programvareutvikling er gøy! Vi tilbyr Konkurransedyktige betingelser, en forsmak på hverdagen som teknisk konsulent i Capgemini, og garanterer en lærerik opplevelse. Vi har jobbmuligheter i Oslo og Trondheim Første uke er en kurs og bli-kjent uke i Oslo. Resten av jobben utføres i hovedsak på den lokasjonen man har søkt på. Ferie kan avtales individuelt i arbeidsperioden   

Fakta om Capgemini Norge

Adresse

Capgemini Norge
Karenslyst Allé 20
0278 Oslo