Consis

Konsulenttjenester: Øvrig, Regnskap
Consis ble dannet i 1992. Consis ble startet som en medlemseiet kjede, men som nå er en franchisekjede med 13 egeneide økonomihus. ØkonomiFOKUS AS - et regnskapsbyrå med 6 avdelinger og ca 60 ansatte kjøpte 01.04.2003 51% av Consis Norge AS. Sammen dannet selskapene norges nest største regnskapskjede. Regnskaps- og rådgivningskjeden Consis er en samarbeidspartner for de som ønsker fokus på økt lønnsomhet, fleksibilitet og kvalitetssikrede tjenester innen regnskap og økonomisk rådgivning. Consis består i dag av følgende enheter; Lokalt forankrede regnskapsbyråer - Consis har i dag 47 byråer hvorav alle byråer består av autoriserte regnskapsførere med lang erfaring innen regnskap og rådgivning. Consis ligger i forkant når det gjelder fleksible og riktige teknologiske løsninger for byrået og kundens behov. Consis Solutions - dette er Consis` eget IT-selskap som jobber for å skape riktige IT-løsninger for kjedens byråer og deres kunder. Teknologien er en kompetansedriver som er med på å effektivisere både byråene og kundene. Selskapet har både support og utviklingskompetase i eget hus som gir rask omstilling og fokus på fleksible løsninger. Consis Credit - dette er Consis` eget inkassoselskap som kan hjelpe til med å reduserer risikoen for tap på utestående fordringer. Consis Credit har gode teknologiske løsninger som er integrert i byråets regnskapsløsning og som gir automatikk på oppfølging. Systemløsningene gir kunden rask tilgang på utestående fordringer. Consis Consulting - dette er en enhet i kjeden som har tyngre rådgivningskompetanse mot større og mer kompliserte enheter.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Grensevn 107 0663 Oslo