Mestergruppen

Bygg / Anlegg / Entreprenør
Selskapets formål er å etablere, erverve, eie, drive og videreutvikle kjedekonsepter innefor husbygging og byggevarehandel. Selskapet skal også drive omsetning av byggevarer til deltagerne i kjedekonsepter, den øvrige byggeindustrien og til forbrukere. Med datterselskapene i Arendal, Grimstad, Stathelle, Holmestrand, Lakesvåg, Åsane, Indre Arna og Florø, samt Partner Tre i Stavanger, Klepp, Nærbø, Varhaug, Karmøy, Forus og Haugesund, betjener gruppen både privatmarkedet og det profesjonelle markedet.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Mestergruppen

KategorisjefLedertalent med høyere utdanning og innkjøpserfaringProfesjonalisering av innkjøpsprosesser og fokus på innkjøpsstrategi som konkurransefortrinn er sentrale områder for Mestergruppen. Kategoriavdelingen er en sentral enhet i Mestergruppens konsernmodell og skal styrkes. Kategoriansvaret fordeles på forskjellige produktgrupper og håndterer pr. i dag ca. 300 leverandører i Norge og Sverige med et innkjøp på over 11,5 mrd.Kategorisjef er ansvarlig for forhandlinger av avtaler med leverandører for alle kjedekonseptene i Mestergruppen. Du skal ha ansvaret for å utvikle, presentere og implementere strategier innenfor dine kategorier. Vår nye kategorisjef vil i utgangspunktet få ansvar for fem produktkategorier: stål, trekonstruksjoner, bygningsplater, mur/grunn og belegningsstein. Mestergruppen er et selskap i stor utvikling og for rette kandidat er det stor mulighet for videre utvikling.Kategorisjefen har ansvar for utvikling og forhandling av sortiment til Mestergruppens kjedekonsepter. Vi ønsker at kategorisjef skal føle ansvar, være proaktiv og ta initiativ i hele prosessen fra å holde seg oppdatert på kundenes behov, via sortiments- og leverandørvurderinger til valg av logistikk/ leveranse.Sentrale arbeidsoppgaver:Utarbeide kategoristrategier.Styre sortiment i Mestergruppens byggevare- og huskjeder.Leverandørvalg og -forhandlinger.Dialog med byggevare- og huskjedemedlemmer.Markedsanalyser på utvalgte kategorier.Vurdere prisendringer.Planlegge og gjennomføre kampanjer for forbruker- og proffmarkedet.Ha ansvar for prisovervåking og vedlikehold av prisdatabaser.Bidra i prosjekter for å forbedre innkjøpsprosesser, som f.eks. Nye leverandørerNye logistikkløsningerElektronisk handelVi søker fortrinnsvis kandidater med relevant høyere utdanning, innkjøpserfaring og kjennskap til produkter/ leverandører med tilknytning til byggevarebransjen, sammenliknbare bransjer eller konsulenthus. Vår nye medarbeider må ha erfaring med analyser og arbeid i Excel. Erfaring med ERP-systemer og databaseløsninger er en fordel. Du er forhandlingsvant, ansvarsfull, strukturert og energisk.Ledererfaring eller godt lederpotensial er et stort fortrinn.Vi tilbyr:En variert og ansvarsfull rolle i et dynamisk konsern i utviklingEt godt og sterkt faglig miljø og faglig utfordrende prosjekterHyggelige kolleger og et arbeidsmiljø preget av samarbeid og støtteKonkurransedyktige betingelserØnskes ytterligere informasjon om stillingen, kontakt Compass Human Resources ved Stein-Sverre Wold, tlf. 906 88 270 eller Anne Marit Heber Nærby, tlf. 924 49 114. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad med CV kan lastes opp via søke-knappen. Adresse: Nils Hansens vei 2,0667 Oslo
17.12.2019 Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Mestergruppen

Adresse

Postboks 6197 0602 Oslo