Mestergruppen

Bygg / Anlegg / Entreprenør
Selskapets formål er å etablere, erverve, eie, drive og videreutvikle kjedekonsepter innefor husbygging og byggevarehandel. Selskapet skal også drive omsetning av byggevarer til deltagerne i kjedekonsepter, den øvrige byggeindustrien og til forbrukere. Med datterselskapene i Arendal, Grimstad, Stathelle, Holmestrand, Lakesvåg, Åsane, Indre Arna og Florø, samt Partner Tre i Stavanger, Klepp, Nærbø, Varhaug, Karmøy, Forus og Haugesund, betjener gruppen både privatmarkedet og det profesjonelle markedet.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Mestergruppen

Ønsker du en variert hverdag som regnskapscontroller? Mestergruppen har vokst mye de siste årene og vi har videre planer for vekst og endring. Vi håper derfor at du ønsker å bidra til å styrke vår regnskapsavdeling ytterligere.Det du får ansvaret for Den viktigste arbeidsoppgaven er regnskap fra A til Å, herunder:Kontering og bokføringFaktureringOppfølging avvik mot budsjett og prognose for vår kjedevirksomhetRemitteringAvstemming konsernmellomværendeBalanseavstemmingUtarbeidelse og analyse av regnskapsrapporterMedvirkning ved utarbeidelse av årsregnskap, skatteberegninger og ligningspapirerUtover dette vil du få ansvaret for rapportering og utarbeidelse av budsjetter og prognoser for noen av våre forretningsområder. Dette er med andre ord en variert arbeidshverdag.En ideell bakgrunn for å lykkes For å lykkes i denne stillingen er det nødvendig med 3-5 års erfaring fra en regnskapsavdeling, gjerne innen detaljhandel/kjede. Det er positivt hvis du har vært regnskapsfører i et byrå eller har hatt fullt rapporteringsansvar for en hel virksomhet. Det er ønskelig med har utdanning på bachelornivå/høyskolekandidat innen regnskap eller revisjon. Du er trygg i bruken av Excel og avstemningsverktøy. Muligens har du og erfaring med bruk av Eye-Share og kjenner til bruk av Cognos og Maestro.Personlige egenskaper som vil øke trivselsnivået Det er en klar fordel om du tar initiativ og viser ansvarlighet for resultater. I tillegg får du en stor kontaktflate i virksomheten, dermed er det gunstig at du kan bygge et godt nettverk og evner å samarbeide. Det er til tider et høyt arbeidspress, så gjennomføringsevne er nødvendig. At du må være systematisk kommer vel neppe som noen overraskelse.Det du får når du jobber her Du får muligheten til å være med på en spennende vekstfase, med alt det skaper av læring og faglig utvikling. Vi har i tillegg kurs og utviklingsmuligheter etter behov. Vi har gode betingelser, inkludert pensjon og forsikringer.Send din søknad nå, vi behandler den fortløpende. Har du spørsmål kan du ta kontakt med Jon Even Sørlie -- Business Manager -- Accountor Rekruttering & Innleie på telefon på 971 60 844. Adresse: NILS HANSENS VEI 2,0667 Oslo
22.08.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • AUG 22
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Mestergruppen

Adresse

Postboks 6197 0602 Oslo