<  
>  

Mirage Docfest

Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

MIRAGE er Norges nye internasjonale festival og arena dedikert til kunst fra virkeligheten på tvers av film, foto, litteratur og musikk/lyd, med fokus på nøye kuraterte dokumentarfilmer og konsepternsom inspirerer og utfordrer oss til se og oppleve verden på nye måter, gjennom særegne historier og inntrykk fra virkeligheten, og møter mellom mennesker og kulturer.

Fakta om Mirage Docfest
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Mirage Docfest

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Oslo
Jobbmuligheter i Mirage Docfest
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Ønsker du et innblikk i hvordan film-, kunst- og kulturbransjen fungerer?

Mirage Art of the Real Festival i Oslo utlyser gjevnlig spennende praktikantplasser, der du kan være med på alt fra å utvikle videreutvikle festivalen og våre allerede eksisterendekonsepter, utvikle nye prosjekter og konsepter, til å jobbe med prosjektstyring, merkevarebygging, markedsføring, prosjektstyring og innholdsproduksjon. Vi tar imot åpne søknader hele året. Søknad sendes til info@mirage.no.

Interesse for marked og kommunikasjon, og ønsker erfaring med kreativmarkedsføring? Antall internships

MIRAGE Art of the Real Festival i Oslo utlyser en spennende praktikantplass i preproduksjonsfasen av festivalen, der du kan være
Antall internships
Ikke spesifisert
Les mer

Bli kjent med Mirage Docfest

Mirage Art of the Real Festival På MIRAGE blir du tatt med på en helhetlig reise i film, mat og musikk, der du får oppleve visuelt slående filmer i nye omgivelser som bar, bakgård, sauna og fyrtårn. På vårt klubbkonsept kombinerer vi samtidsmusikk og DJ-er med nattkino i kinosalene. På “Slow Cinema Sunday” kan du se meditativ film og spise slow food fra en sakkosekk eller hengekøye i Salongen på Vega. Våre hovedarenaer er Vega Scene, Salt og Ingensteds i tillegg til utstillinger, samtaler og eventer på gallerier, barer og utendørs i byrommet. Programmet utenfor kinoen byr på utendørs fotoutstilling, utekino, art walks, og samtaler med filmskapere, forfattere og kunstnere i programmet.
Vis mer
Bildegalleri

Kontaktpersoner

Prosjektansvarlig, Lansering og Økonomi
Marked- og lanseringsansvarlig

Filmer

Jobbmuligheter (34)
logo
Interesse for marked og kommunikasjon, og ønsker erfaring med kreativmarkedsføring?
Som praktikant hos Mirage vil du få et verdifullt innblikk i hvordan det er å arbeide med festival-, kunst- og kulturproduksjoner. Mirage Art of the Real Festival er en ny internasjonal filmfestival drevet av et internasjonalt team fra film- og filmfestivalbransjen. Festivalen er dedikert til kunst fra virkeligheten der film møter foto, litteratur og musikk, og arrangeres 13.-16. oktober på Vega Scene i Oslo. Ett av våre fokusområder er å tilby publikummet vårt enestående opplevelser utenom det vanlige, der de blir tatt med på en kulturell reise gjennom film, musikk, kunst og mat på unike steder. På Mirage kan publikummet oppleve visuelt slående filmer i kombinasjon med andre kunstformer på for eksempel båt, sauna, fra hengekøya, på barer, i gallerier og saunaer og mye mer. Arbeidsoppgaver Et praktikantopphold i Mirage Art of the Real Festival vil gi et verdifullt og variert innblikk i flere deler av kunst-, kultur- og filmbransjen. Praktikanten vil delta i festivalens daglige virke, få varierte oppgaver og muligheten til å være med på å videreutvikle marked- og kommunikasjonsstrategien til Mirage, utvikle og gjennomføre markedskonsepter og kampanjer, skrive tekster og produsere innhold til interne og eksterne plattformer og assistere teamet med øvrige oppgaver. Praktikanten vil også få muligheten til å lede og gjennomføre egne markedsstrategier i god veiledning fra øvrig team.  Vi kan tilby Hos Mirage vil du bli en del av et spennende og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer. Våre praktikanter får god veiledning, et godt innblikk i bransjen og få grundig erfaring med markedsføring, kommunikasjon og festivalmaskineriet. De får også tilgang til et solid nettverk, se mange nye filmer, og få muligheten til å delta på flere sosiale og kulturelle aktiviteter. Kvalifikasjoner Mirage søker kulturengasjerte personer med gode kommunikasjons og formidlingsevner, og et ønske om å være med å bygge merkevaren, og bidra i kommunikasjonen ut mot publikum. Det er fordel om vedkomne har noe kunnskap om eller interesse for merkevarebygging, kommunikasjon, innholdsproduksjon, SoMe eller lignende. Søknadsinformasjon Kort søknad (maks én side) og CV sendes innen utgangen av 13.mai 2022 på e-post til info@mirage.no. Spørsmål om praktikantoppholdet kan rettes til Emilie Valderhaug (emilie@mirage.no | +47 994 32 770) eller Tone Lundefaret (tone@mirage.no | +47 454 92 152). Det tas sikte på å avholde intervjuer uke 20 og 21. Beslutningen vil bli fattet kort tid etter dette. Alle søkere vil bli tilskrevet et svar.

Adresse

Jens Bjelkes gate 47B