<  
>  

Intro Trainee

Bankvirksomhet, Forskning og utvikling, IKT / Telekom

Den regionale traineeordningen i Nord-Trøndelag

Intro Trainee har 10 års erfaring, og er etterhvert blitt en veletablert regional traineeordning i stadig utvikling. 22 spennende og velrenomerte nordtrønderske virksomheter fra ulike bransjer, både private og offentlige aktører, ønsker engasjerte traineer velkommen! Ett av målene for ordningen er å rekruttere flere høyt utdannede til regionen, gjerne slik at de bosetter seg på langsiktig basis.

Vi ansetter årlig 5-7 traineer som får mulighet til å jobbe i inntil 3 bedrifter i løpet av 2 år. I tillegg har vi et faglig og sosialt program som traineene deltar i, inkludert en studietur til Brussel.

Høsten 2015 legges neste stillingsutlygning ut, og søknadsfrist vil være 13. februar 2016.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Intro Trainee

Intro Trainee skal i 2020 ansette opp til 10 traineer. Vi ser etter nyutdannede eller kandidater med få års arbeidserfaring. Alle faglige bakgrunner er interessante, og vi ønsker søkere med alle typer kompetansebakgrunner til medlemsbedriftene våre. Vi har fått et tidlig signal om at ingeniører og kandidater som har studert HR er av stor interesse, men økonomi, markedsføring, entreprenørskap og mye mer er også veldig interessant.Ønsker du en spennende start på karriereren med en traineestilling i området Steinkjer-Trondheim, så søk Intro Trainee nå!På våre nettsider kan du lese mer om traineeordningen, lese mer om våre traineer og samlinger, samt se nærmere på utvalget av medlemsbedrifter.Søknadsfrist er 13. februar 2020, med oppstart 1. september 2020.I søknaden ber vi om at du utdyper hvorfor du har søkt traineestilling. I tillegg ønsker vi gjennom denne å bli bedre kjent med deg både faglig og utenomfaglig.For mer info, se: www.introtrainee.no Adresse: Skolegata 22,7713 Steinkjer
13.02.2020 Steinkjer
Er du nyutdannet sykepleier våren 2020? og ønsker å kickstarte karrieren din som sykepleiertrainee i Intro Trainee? Søk traineestilling som sykepleier i dag!
13.02.2020 Levanger, Inderøy
Intro Trainee skal våren 2020 ansette 6-10 sykepleiertraineer til flere av våre kommuner på Innherred, i tillegg til Helse Nord-Trøndelag (sykehuset Levanger). Dette er 2-årige traineestillinger med 100 % ansettelse.Det unike med disse sykepleiertraineesstillingene er at du i løpet av 2 år skal ha arbeidsopphold i flere ulike enheter/avdelinger i kommunen og/eller på sykehuset. Du vil i løpet av disse to årene opparbeide deg en bred og solid erfaring, i tillegg til et unikt nettverk hos arbeidsgivere og med de andre traineene. Det vil gi fantastiske muligheter til å bli kjent med ulike arbeidsmiljø og arbeidsgivere. I samarbeid med søkere og arbeidsgivere vil vi sette sammen et best mulig 2-årig løp for hver enkelt.Intro Trainee gir deg som nyutdannet med dette en unik mulighet til en variert og solid start på yrkeskarrieren som sykepleier, med faglig utvikling som et hovedfokusområde, med faglig utvikling som et hovedfokusområde.Som trainee i Intro Trainee får du anledning til å bli en del av et sosialt og faglig nettverk med andre traineer innen mange ulike fagområder og i forskjellige virksomheter. Du vil få mulighet til å delta på 8-10 samlinger i året med de andre traineene hvor nettverk og <<personlig utvikling>> er i fokus. Som trainee vil du også følges opp jevnlig av din mentor.Kriterier:Norsk autorisasjon som sykepleier (senest i løpet av våren 2020)Gode norskkunnskaper muntlig og skriftligPersonlig egnethet vil bli vektlagtPolitiattest vil bli avkrevd før tiltredelse (ikke eldre enn 3 måneder)Søknadsfrist er 13. februar 2020 , med oppstart sommeren 2020 (etter nærmere avtale med arbeidsgiver).På våre nettsider kan du lese mer om traineeordningen, og lese mer om våre traineer.Du vil få konkurransedyktig lønn som ferdig utdannet sykepleier.Vi oppfordrer spesielt i søknaden om å skrive litt om hva som er interessefelt og tema for bachelorgrad slik at vi på best mulig måte kan tilpasse stillinger til hver enkelt. Epost: marit.eriksen@introtrainee.no93441247
13.02.2020
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Intro trainee Trainee

Som trainee i Intro Trainee får du en utfordrende jobb og en unik sjanse til å bli kjent med næringslivet i Nord-Trøndelag. Du får tilgang til et bredt nettverk på ditt arbeidssted og gjennom de andre medlemsbedriftene samt sosial tilhørighet i Intro Trainee. Traineeperioden i Intro Trainee går over en periode på to år fra september. I løpet av denne tiden skal den enkelte trainee jobbe i inntil tre ulike bedrifter, det vil si omtrent åtte måneder i hver bedrift. Bedriftene tilbyr individuelt tilpassede oppgaver, egen mentor og faglig veiledning underveis. Intro Trainee ansetter 5-7 traineer hvert år. Coaching og traineesamlinger: Intro Trainee tilbyr personlig veiledning (“coaching”) samt faglige- og sosiale samlinger. Du blir godt kjent med de andre traineene i ordningen i tillegg til å få kolleger på arbeidsplassen. Du blir en naturlig del av traineemiljøet, og vil få ansvar for eller bli involvert i ulike typer prosjekter i Intro-regi. Hvem kan søke? Det er et veldig bredt spekter i fagfelt blant medlemsbedriftene i Intro Trainee – fra store konsern, via regional forvaltning, til banker og gründerbedrifter. Bransjebredden er stor, noe som gir utfordringer for mange faggrupper og ressurspersoner på ulike felt. Dette gjør at vi også går bredt ut i søket etter kompetanse. Søkere til stillingene som trainee må ha minimum tre års høyere utdanning (bachelor). Noen av bedriftene setter imidlertid krav til utdanning på masternivå. I utgangspunktet er alle typer utdanninger interessante. Personlige egenskaper vektlegges sterkt ved siden av faglig kompetanse i vurderingen av søkerne. Det er et mål for traineeordningen å rekruttere traineer med ulik utdanning og fra ulike utdanningssteder.
Antall traineer
5 (flere)
Sted
Nord-Trøndelag
Les mer

Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Jakob Weidemannsgt. 9, 7713 Steinkjer