<  
>  

Intro Trainee

Bankvirksomhet, Bygg / Anlegg / Entreprenør, Forskning og utvikling

Den regionale traineeordningen i Nord-Trøndelag

Intro Trainee har 10 års erfaring, og er etterhvert blitt en veletablert regional traineeordning i stadig utvikling. 22 spennende og velrenomerte nordtrønderske virksomheter fra ulike bransjer, både private og offentlige aktører, ønsker engasjerte traineer velkommen! Ett av målene for ordningen er å rekruttere flere høyt utdannede til regionen, gjerne slik at de bosetter seg på langsiktig basis.

Vi ansetter årlig 5-7 traineer som får mulighet til å jobbe i inntil 3 bedrifter i løpet av 2 år. I tillegg har vi et faglig og sosialt program som traineene deltar i, inkludert en studietur til Brussel.

Høsten 2015 legges neste stillingsutlygning ut, og søknadsfrist vil være 13. februar 2016.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Intro Trainee
Jobbmuligheter i Intro Trainee

Gjennom traineeordningen får man muligheten til å bli kjent med næringslivet og får etablert nødvendig nettverk for framtidig yrkeskarriere. Du får mulighet til å bygge en unik CV gjennom varierte arbeidsoppgaver hos flere arbeidsgivere, samt kompetansepåfyll via traineeprogrammet. Du får "en flying start" på karrieren.

Vi har ca 10 samlinger i året for traineene som er både faglige, sosiale og nettverksbyggende. I 2015 har vi eksempelvis hatt kurs i prosjekt- og prosessledelse, i tillegg til Muntlig kommunikasjon; konflikthåndtering og forhandlingsteknikk. Vi har også besøkt vindmølleparken på Hundhammerfjellet og fått presentasjon av flere av våre medlemsbedrifter.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi ser at alle type faglige bakgrunner til våre medlemsbedrifter i Nord-Trøndelag. Har du:

  • minimun en bachelorgrad
  • få eller ingen års arbeidserfaring
  • et ønske om å lære mer
  • jobbe i Nord-Trøndelag

Er du?

  • framoverlent og nysjerrig
  • ambisiøs og karrierebevisst

Søk traineestilling hos Intro Trainee

Intro trainee Trainee

Som trainee i Intro Trainee får du en utfordrende jobb og en unik sjanse til å bli kjent med næringslivet
Trainee
5
Sted
Trøndelag
Les mer

Bildegalleri

Kontaktperson

Jobbmuligheter (14)
logo
Intro trainee
Som trainee i Intro Trainee får du en utfordrende jobb og en unik sjanse til å bli kjent med næringslivet i Nord-Trøndelag. Du får tilgang til et bredt nettverk på ditt arbeidssted og gjennom de andre medlemsbedriftene samt sosial tilhørighet i Intro Trainee. Traineeperioden i Intro Trainee går over en periode på to år fra september. I løpet av denne tiden skal den enkelte trainee jobbe i inntil tre ulike bedrifter, det vil si omtrent åtte måneder i hver bedrift. Bedriftene tilbyr individuelt tilpassede oppgaver, egen mentor og faglig veiledning underveis. Intro Trainee ansetter 5-7 traineer hvert år. Coaching og traineesamlinger: Intro Trainee tilbyr personlig veiledning (“coaching”) samt faglige- og sosiale samlinger. Du blir godt kjent med de andre traineene i ordningen i tillegg til å få kolleger på arbeidsplassen. Du blir en naturlig del av traineemiljøet, og vil få ansvar for eller bli involvert i ulike typer prosjekter i Intro-regi. Hvem kan søke? Det er et veldig bredt spekter i fagfelt blant medlemsbedriftene i Intro Trainee – fra store konsern, via regional forvaltning, til banker og gründerbedrifter. Bransjebredden er stor, noe som gir utfordringer for mange faggrupper og ressurspersoner på ulike felt. Dette gjør at vi også går bredt ut i søket etter kompetanse. Søkere til stillingene som trainee må ha minimum tre års høyere utdanning (bachelor). Noen av bedriftene setter imidlertid krav til utdanning på masternivå. I utgangspunktet er alle typer utdanninger interessante. Personlige egenskaper vektlegges sterkt ved siden av faglig kompetanse i vurderingen av søkerne. Det er et mål for traineeordningen å rekruttere traineer med ulik utdanning og fra ulike utdanningssteder.

Adresse

Jakob Weidemannsgt. 9, 7713 Steinkjer