<  
>  

Synsam Mo i Rana

Synsam er det ledende og mest bærekraftige livsstilselskapet innen optikk og øyehelse. Vi har et klart kundeløfte der vi skal gi den beste servicen og løsningen for å se, og se bra ut. Er du en person som setter kunden som nummer 1?

Som medarbeider hos oss vil du jobbe med produkter og utstyr av høy kvalitet og i et selskap som er innovativt med spennende nyutviklinger. Du er ansvarsfull og handler profesjonelt som kunderådgiver. Hos oss skal alle kundene føle seg unike, og vi streber alltid etter å tilby det beste for kunden. Vår abonnementsløsning Lifestyle løser alle behov!

Kunden kan endre brillestyrke, funksjon, behov og alt er inkludert i pakken. Kunden abonnerer på våre tjenester og briller. Abonnementet kan inneholde alle typer briller, kontaktlinser eller kombinert med databriller fra arbeidsgiver. Vi sørger for at kunden er trygg og ivaretatt til enhver tid.

Om du ønsker å bli en Synsam’er får du bli med på en nordisk reise med mange spennende planer fremover, da vi er i sterk utvikling og vekst. Du vil bli sett og få utviklings- og karrieremuligheter i en nordisk organisasjon som arbeider over landegrensene.

Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Synsam Mo i Rana

Ingen stillingsannonser publisert
Abonner på stillinger for å bli informert dersom nye stillinger publiseres hos oss.
Abonner på stillinger
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
186 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Fakta om Synsam Mo i Rana

Ingen fakta registrert

Adresse og karthenvisning

Mo i Rana