<  
>  

Studinekoret Kalliope

Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

Studinekoret Kalliope er et kor for studiner uavhengig av utdanningsinstitusjon, og består av omtrent 25 muser. Koret er grunnlagt i 2007 og har hentet navnet sitt etter den greske musen for episk poesi. Nå til høsten leter vi etter en ny dirigent. Er det deg?

Koret består av en engasjert gjeng med hyggelige muser som etterstreber å holde et høyt musikalsk nivå. Vi har et bredt repertoar i de fleste sjangre, og synger a cappella. Utenom det musikalske er det sosiale en veldig viktig del av koret, dette ønsker vi at dirigenten vår har lyst til å være en del av. Vi deltar på ulike arrangementer for eksempel UKEN, og tar på oss små og store sangoppdrag. Kulturen til koret bygger på gresk mytologi, og vi ønsker å utvikle tradisjoner i tråd med dette.

Fakta om Studinekoret Kalliope
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2007
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Studinekoret Kalliope

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Bergen

Bli kjent med Studinekoret Kalliope

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Oda Hustoft Gillesdal

Filmer

Jobbmuligheter (2)

Fakta om Studinekoret Kalliope

Adresse

Klosteret 2