FirmaHjelp NUF

Juridisk rådgivning, Konsulenttjenester: Øvrig

FirmaHjelp ble etablert i 2003 og har siden den tid rukket å bli den største tilbyder av NUF i Norge med over 3500 kunder.

Visjon

FirmaHjelp ble etablert med bakgrunn i at vi syntes det var vanskelig å finne god informasjon som omhandlet gründerens problemstillinger. Vi oppfattet at gründeren hadde vanskeligheter med å kontakte en advokat, revisor eller regnskapsfører uten å kunne klart definere sin problemstilling, og uten å vite hva rådene ville koste. Derfor ble FirmaHjelp etablert og vår visjon er: «Å tilby gründere produkter og tjenester tilpasset deres behov gjennom bedriftens livssyklus, fra etablering til drift og avvikling. Samtidig skal vi gi objektiv og forståelig informasjon om de valgmuligheter gründere har. Våre produkter skal være totale og ha en klar produktbeskrivelse og prisbeskrivelse, slik at gründeren vet hva han får.»

Antall ansatte

7

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om FirmaHjelp NUF

Adresse

C.J. Hambrosplass 2A – 7. etg 0164 Oslo