<  
>  

Workshop Bemanning og Kompetanse AS, Industri Vest

Workshop Bemanning er Norges ledende bemanningsspesialist innen bygg- og anleggsbransjen med et snitt på ca. 700 utleide medarbeidere hver dag og vi omsatte for ca. 530 mill. i 2018.
Med sterk fokus på HMS og etisk forretningsdrift tilbyr vi våre kunder fleksibilitet, kvalitet og service, og bidrar til at deres prosjekter kan gjennomføres på en effektiv måte. Workshop er godkjent Revidert Arbeidsgiver (se www.revidertarbeidsgiver.no) og et heleid datterselskap av Manpower AS. Les mer på www.workshop.no.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Workshop Bemanning og Kompetanse AS, Industri Vest

Vi søker elektrikere gr. L til Bergen og omegn.Ønskede kvalifikasjonerFagbrev som elektrikerRelevant erfaringFordel med førerkortGode kommunikasjons- og samarbeidsevnerPersonlige egenskaperVi søker
24.03.2023 Bergen

Rekrutteringskalender

  • MAR 24
    2023
    3 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Workshop Bemanning og Kompetanse AS, Industri Vest

Adresse

Nesttun