Hamilton People

Rekruttering / HR / Bemanning

Det begynte med en tanke – en ide. En ide om å skaffe jobb til mennesker i hele Skandinavia. Et grenseløst arbeidsmarked i Skandinavia.

Hamilton People er et skandinavisk bemannings- og rekrutteringsselskap med hovedsete i Norge. Vårt hovedkontor ligger på Majorstuen i Oslo, og siden 2004 har vi levert kvalifisert arbeidskraft til hele Norge, fra Ekofisk i sør til Svalbard i Nord.

Vi tør påstå at vårt konsept er i så måte uovertruffet, sammenlignet med våre konkurrenter. Dette i den forstand at vi bedre har mestret den situasjon å rekruttere fra et større geografisk område, der tilbudet lokalt ikke har klart dekke behovet. En av hovedgrunnene til at vi har klart dette er at vi har ytt ekstra tjenester til både ansatte og kunder.

Med et større nedslagsfelt kan Hamilton love mer. Vi lover større fleksibilitet, bedre oppfølging, høy kompetanse og rask betjening. Våre oppdragsgivere får rett og slett bedre folk raskere.

Etter suksess starten i 2004 har vi hatt stor vekst hvert år. Hamilton People er riksdekkende leverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Kirkeveien 64B, 0364 Oslo