<  
>  

Ucan2 AS

IKT / Telekom

Ucan2 er NetComs spydspiss i konkurransen om prisbevisste kunder, både på privat og bedrifsmarkedet. Vi har i dag i overkant av 75 000 aktive kunder, og vår målsetning er å vokse til 100 000 kunder i løpet av 2012. Ucan2 har avdelingskontorer representert på strategiske steder i hele landet, og vårt hovedkontor er i lyse og fabelaktige lokaler på Vinderen i Oslo. Vi utvider nå våre avdelinger, og leter etter deg som er som oss; utadvendt, optimistisk og offensiv av natur. Vi krever mye, men du har mye igjen for å bli en del av oss!

Visjon

Ucan2 AS er et mobilselskap som jobber for kundene. Vi forhandler med NetCom og sikrer deg som kunde gode avtaler og solide rabatter. Vi skal være annerledes, kreative og nytenkende for å skape de beste løsningene for våre kunder.

Antall ansatte

ca 150 totalt

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Rekruttering

Adresse

Holmenveien 20, 0374 Oslo