<  
>  

Bli med og lag kulturfest på Hamsundagene i Hamarøy!

I år med egen ung-satsning: Den omreisende bokfesten. En mini-festival i festivalen!

Hvem er vi:

Hamsunsenteret er det nasjonale senteret for forfatter og nobelprisvinner Knut Hamsun (1859-1952). Det prisbelønte bygget ligger i storslått natur ved havstrømmen Glimma i Hamarøy, Nordland.

Hamsundagene: annethvert år arrangeres Hamsundagene, en kultur og litteraturfestival som reflekterer forfatter Knut Hamsuns liv og forfatterskap. Hamsundagene byr på kunst og kulturopplevleser som konserter, lytting, bokprat, teater, debatt, film, for alle i alle aldre.

Spesielt for årets festival er en egen ung-satsning med Den Omreisende Bokfesten.

Hamsunsenteret med Æventyrsalen kulturscene er Hamsundagenes hovedarena. I Hamsunsenteret finnes også museumsutstillinga om Knut Hamsuns liv og forfatterskap. Kafé Sult og museumsbutikk + et vakkert uteområde vi kaller Pans Skoger!

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hamsunsenteret / Hamsundagene