<  
>  

House of Health AS

Helsesektor / Omsorg

House of Health er en tjenesteleverandør innen helse og fitness, hvor vi spesialiserer oss mot bedriftsmarkedet og leverer tjenestene våre direkte til bedriftene sitt arbeidssted. Det er her folk flest bruker bruker mesteparten av tiden sin.

House of Health består av et tverrfaglig team hvor vi tilbyr fysioterapi, personlig trening, gruppetimer, yoga, seminarer og mye mer. Vi ønsker å fremme et godt arbeidsmiljø hvor helsen til den enkelte arbeidstaker står i fokus. Dette er et positivt tiltak for enhver bedrift, da sykemeldinger og fraværende arbeidstakere bidrar til store kostnader for den enkelte bedrift og samfunnet generelt. 

Vår ambisjon er å bli ledende leverandør av fitness- og helsetjenester innen bedriftsmarkedet, hvor vi ønsker å etablere små eller store team bestående av fysioterapeut, lege, PT, ernæringsfysiolog og annet relevant personell i bedrifter sine lokaler.

Fakta
Hovedkontor
OSLO
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2021
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos House of Health AS

logo
House of Health søker etter privatpraktiserende Fysioterapeut / Manuellterapeut
Stillingsbeskrivelse:  House of Health har behov for å ansette flere fysioterapeuter eller manuellterapeuter ved Kvadraturen, Tullinløkka og Aker Brygge. Det
Snarest Oslo
logo
Åpen søknad – House of Health AS
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Oslo
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
189 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Kontaktperson

Kontaktperson for House of Health

Fakta om House of Health AS

Adresse og karthenvisning

Apotekergata 10, 0180 OSLO