<  
>  
Helse og velferd har fokus på forebyggende arbeid, mestring og innovasjon for at innbyggerne skal kunne mestre eget liv. Helse og velferd består av kommunalsjef, en stab og 18 enheter. I staben inngår en rådgiver, leder forvaltningskontoret og kommuneoverlegen. Enhetene består av flyktningtjenesten, NAV, forebygging og helse, tjenester for personer med utviklingshemming og/eller psykiske lidelser, omsorgssentre med heldøgns bemanning, institusjoner med langtidsplasser og korttids-/rehabiliteringsplasser, hjemmetjeneste og kjøkkentjeneste. Forvaltningskontoret er ansvarlig for informasjon, råd og veiledning om tjenestene mv., og det er de som tar imot og behandler søknader.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Hustadvika kommune Hjemmetjenesten

Vi søker en personlig assistent til ei dame, tredje hver helg (per tiden på dagtid). Arbeidssted er hjemme hos bruker.Tiltredelse
31.12.2022
I denne stillingen medfølger et lønnstillegg på kr. 100.000 per år justert etter stillingsstørrelse.Stillingen innebærer arbeid i turnus, pr tiden
01.09.2023

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hustadvika kommune Hjemmetjenesten