Sammen med Supporter.no vil Toppfotball Kvinner hjelpe klubbene med å selge enda flere supportereffekter. Nå får alle klubbene i Toppserien og 1.divisjon muligheten til å etablere sin egen nettbutikk fylt med supporterutstyr, helt kostnadsfritt.

– Vi vet at lokal markedsføring er viktig. Derfor inngår Toppfotball Kvinner denne avtalen slik at enda flere i lokalmiljøet kan gå med klubbens farger, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner.

Les også: Hovedstadslagene viste styrke i runde 15

Ingen økonomisk risiko

Supporter.no er en smart og enkel helintegrert leverandør av supporterartikler. Supporter sin tjeneste er for idrettslag av alle slag uavhengig av idrettsgren eller nivå man tilhører.

– Målet med tjenesten er å hjelpe idrettslagene med å unngå å ta all økonomisk risiko ved videresalg av supportereffekter og utstyr. Idrettslag brenner ofte inne med produkter de har kjøpt inn, men som de ikke får solgt unna. Det betyr tapte midler som idretten kunne brukt på å gi et bedre tilbud til barn og unge i sitt eget idrettslag. Derfor har vi fylt nettbutikken med et utvalg av supportereffekter i klubbens farger med klubbens logo på, slik at idrettslag kan selge dette til sine medlemmer. Vi står for lager, trykk, pakking og forsendelse av alle produkter solgt i idrettslagenes nettbutikker, sier grunnlegger av Supporter.no, Tor Martin Olsen.

Tilbake til klubben

For hvert salg i nettbutikken går det penger tilbake til klubben. Jørgensen håper den nye avtalen vil få en synlig effekt.

– Det er et økende engasjement rundt Toppserien om dagen, og fremover ønsker vi at det skal bli enda enklere å få tak i supporterutstyr. Noe av det flotteste som finnes er heiarop fra barn kledd i klubbens farger på tribunen, sier Jørgensen.

– At vi nå etter bare seks måneder i drift har blitt plukket opp av Toppserien som leverandør er noe vi er utrolig stolte over og glade for å få muligheten til, sier Olsen.