<  
>  

TOMRA er et verdensledende teknologiselskap som startet i Vollen i Asker for 50 år siden. Vi er verdens fremste produsent av panteautomater og har 80.000 installasjoner i mer enn 60 markeder globalt. Hvert år samler våre maskiner inn over 40 milliarder flasker og bokser. Vi jobber for at flasker og bokser kan bli gjenvunnet i et lukket kretsløp og at samfunnet skal bli mindre avhengig av bruk av råmaterialer.

Tomra Production er TOMRAs produksjonsbedrift. Vi holder til på Lierstranda i et lokale på 10 000 kvadratmeter, og her produserer vi 8.000 til 10.000 panteautomater årlig, som eksporteres til hele verden. Dette forventer vi vil øke i årene foran oss. Det er i underkant av 100 ansatte, fordelt på ulike avdelinger. I tillegg har vi 6 roboter i kontinuerlig bruk i produksjonen.

Vi jobber etter tre verdier; Innovasjon, Lidenskap og Ansvar. Dette er viktige verdier for oss som vi har med oss i vår arbeidshverdag og som vi ønsker skal gjenspeiles i alle våre produkter.

For mer informasjon om TOMRA se www.tomra.com.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om TOMRA Production

Adresse

Lierstranda