<  
>  

HR Consultancy - Adelina Edland

Rekruttering / HR / Bemanning

HR Consultancy har erfaring siden 2007 innenfor IT rekruttering. Vi ser frem til å samarbeide med din bedrift i forbindelse med rekruttering av høyt kvalifiserte IT spesialister, IT rådgivere, IT ledere, senior IT selgere/Key Account Managers osv. Det være seg i forbindelse med fastansettelser eller langtidsoppdrag. 

Vi tilbyr profesjonell bistand til hele rekrutteringsprosess og skreddersydd bistand.

Har din bedrift egne kandidater kan vi bistå med hele eller deler av utvelgelsesprosessen (CV screening, gjennomføring av intervjuer, evaluering/vurdering av utvalgte kandidater, kontroll av attester og vitnemål, referansesjekk, bakgrunnsjekk). Vår profesjonell og meget erfarne teamet, se partnere vil bidra til å øke sannsynligheten for at riktig kandidat for bedriften din velges ut.

Skulle du ha behov for spesielle type  kandidater har HR Consultancy mange dyktige kandidater i sin CV-base og i sitt nettverk og kan bistå med spisset søk.  

HR Consultancy er opptatt av kvalitet og anvender kvalitetssikringsmetodikk, DNVGL retningslinjer og DNVGL godkjente testverktøy i forbindelse med rekrutteringsprosessene.

Fakta om HR Consultancy - Adelina Edland
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Senior Rekrutteringsrådgiver

Adresse

Akersgata 1, 0158 OSLO