<  
>  

HR Consultancy - Adelina Edland

Rekruttering / HR / Bemanning

HR Consultancy har erfaring siden 2007 innenfor IT rekruttering. Vi ser frem til å samarbeide med din bedrift i forbindelse med rekruttering av høyt kvalifiserte IT spesialister, IT rådgivere, IT ledere, senior IT selgere/Key Account Managers osv. Det være seg i forbindelse med fastansettelser eller langtidsoppdrag. 

Vi tilbyr profesjonell bistand til hele rekrutteringsprosess og skreddersydd bistand.

Har din bedrift egne kandidater kan vi bistå med hele eller deler av utvelgelsesprosessen (CV screening, gjennomføring av intervjuer, evaluering/vurdering av utvalgte kandidater, kontroll av attester og vitnemål, referansesjekk, bakgrunnsjekk). Vår profesjonell og meget erfarne teamet, se partnere vil bidra til å øke sannsynligheten for at riktig kandidat for bedriften din velges ut.

Skulle du ha behov for spesielle type  kandidater har HR Consultancy mange dyktige kandidater i sin CV-base og i sitt nettverk og kan bistå med spisset søk.  

HR Consultancy er opptatt av kvalitet og anvender kvalitetssikringsmetodikk, DNVGL retningslinjer og DNVGL godkjente testverktøy i forbindelse med rekrutteringsprosessene.

Fakta om HR Consultancy - Adelina Edland
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i HR Consultancy - Adelina Edland
Jobbmuligheter i HR Consultancy - Adelina Edland

Spennende jobbmuligheter. 

Avhengig av oppdragsgiver, stillingen og rolle, men stortsett i Norge

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Våre oppdragsgivere ønsker stortsett kandidater med relevant arbeidserfaring, min. 3 år relevant praksis i tillegg til ferdig gjennomført utdannelse (minimum på bachelor-nivå). Norsk flytende både muntlig og skriftlig er også et krav.

NB: Stillingene som vi rekrutterer til for tiden kan du finne her. Ser noen av disse stillingene interessante for deg ikke nøl med å sende oss din CV. 

Bli kjent med HR Consultancy - Adelina Edland

Bildegalleri

Kontaktperson

Senior Rekrutteringsrådgiver

Adresse

Akersgata 1, 0158 OSLO