Brønnøysundregistrene

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Brønnøysundregistrene er en norsk forvaltningsetat med ansvar for en rekke nasjonale kontroll- og registreringsordninger. Etatens overordnede mål er å bidra til økt økonomisk trygghet og effektivitet både for næringslivet og i samfunnet generelt. Registeret har kontorer i Brønnøysund i Brønnøy kommune i Nordland. I 2008 hadde Brønnøysundregistrene circa 500 ansatte. Brønnøysundregistrene har eget postnummer: 8910 BRØNNØYSUND.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Brønnøysundregistrene

Bli med i et av Nord-Norges største utviklingsmiljø! Vi styrker miljøet med nye stillinger, og ønsker deg som vil være med på å utvikle moderne IT-løsninger.Brønnøysundregistrene er en sentral aktør i digitaliseringen av det norske samfunnet, og driver 17 av landets viktigste registre. De fleste av våre 560 medarbeidere jobber i Brønnøysund. Vi har også kontorer i Narvik og Oslo.Les mer om oss på brreg.noVi søker en systemutvikler med følgende kvalifikasjoner og egenskaper:Master eller bachelor innenfor IKTGod kjennskap til JavaGod samarbeidsevneSelvstendig og strukturertGod muntlig og skriftlig fremstillingsevneAnalytisk og initiativrikEn arbeidsdag kan inneholde:ProsjektarbeidArbeid tett opp mot fagavdelingene/kravstillerneRådgivning overfor fagavdelingeneProgrammeringUtforsking av ny teknologiOppfølging av systemer i produksjon – systemansvarOppgaver innenfor hele systemutviklingsprosessen: behov, design, utvikling, testing og produksjonssettingVi tilbyr:Uformelt miljøStort fagligmiljø innenfor ITGode ordninger for opplæring og videreutviklingFleksibel arbeidstidBehjelpelig med å skaffe boligBedriftsidrettslag, sosiale aktiviteterLes stillingsbeskrivelse som PDF____________________________________________________________________________Søknad, CV, attester og vitnemål sendes samlet i én PDF til post(at)kph.no innen 1. mars 2020Ved spørsmål om traineeordningen kan du ta kontakt på e-post eller ringe 75 13 77 10For å være kvalifisert til å søke må du:ha bachelor- eller mastergrad fra universitet eller høgskole.ikke ha mer enn 3 års relevant arbeidserfaring etter endt studie.kunne kommunisere på norsk – både muntlig og skriftlig.
01.03.2020 Brønnøy

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

8910 Brønnøysund