<  
>  

Formuesforvaltning

Finans -verdipapirer / megling, Investment management

Da vi etablerte Formuesforvaltning i 2000 drømte vi ikke om at markedet for profesjonell formuesforvaltning skulle bli så stort som det faktisk har blitt.

I de senere år har trenden blant velstående og formuende gått stadig raskere i retning av å etablere en egen finansforvaltning, privat eller kombinert gjennom eget investeringsselskap - vi kaller det formuesforvaltning! Økte krav til å levere gode, helhetlige løsninger øker etterspørselen etter våre tjenester.

Formuesforvaltnings kompetanse ligger i å sette sammen en investeringsportefølje som gir deg som kunde en avkastning som står i forhold til den risikovilje og den langsiktighet du har. Å forstå kundens preferanser er det mest avgjørende for om forvaltningen over tid kommer til å leve opp til forventningene. Ikke sjelden ser
vi eksempler på at såkalte rådgivere lover mer enn de kan holde. Det er en enkel, men kortsiktig strategi for å tiltrekke seg kunder og kapital, men som lett kan skape skuffelse.

 

Vår kompetanse spenner over alle investeringstyper - som formuesforvalter skal vi være nettopp det - en rådgiver som har spesialkompetanse til å vurdere hvilke forvaltere som er dyktige og hvilke som er mindre gode. Ikke i ettertid, men fremover.

Visjon

Kilden til et rikere liv.

Fakta om Formuesforvaltning
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Formuesforvaltning
Jobbmuligheter i Formuesforvaltning

Formuesforvaltning jobber aktivt med Norges rikeste privatpersoner, familier, organisasjoner og institusjoner og deres problemstillinger knyttet til formuesforvaltning. Vi er et kunnskapsforetak.

Kvaliteten på vårt arbeid er helt avhengig av menneskene som arbeider hos oss. Derfor er et av våre viktigste mål å tiltrekke oss, utvikle og beholde dyktige medarbeidere. Formuesforvaltning opplever stor suksess som organisasjon og forventer fortsatt vekst. Vi stiller høye krav, men tilbyr samtidig personlig utvikling og store karrieremessige muligheter.

Å jobbe som formuesforvalter krever blant annet at du er høyt motivert, velutdannet og serviceinnstilt og opptatt av kundens beste.

Kjernekompetansen til Formuesforvaltning er formuesforvaltning, som blant annet innebærer strategisk og dynamisk aktivaallokering, forvalterseleksjon, kommunikasjon og relasjoner.

Bli kjent med Formuesforvaltning

Bildegalleri

Adresse

Formuesforvaltning AS
Henrik Ibsens gate 53
Postboks 1777 Vika
0122 Oslo