Pers

Reiseliv / Turisme / Event
Pers Resort består av hotell, motell, leiligheter og hytter, og har til sammen 1100 senger. Hotellet holder gjennomgående høy kvalitet, og har et omfattende aktivitetstilbud gjennom egne og samarbeidene anlegg som. Tropicana Badeland, Oline SPA og velværesenter, Pers Bowling, Eventyrgarden Huso, Middelalderparken, og Hemsedal GolfAlpin. I tillegg kommer et mangfold av spisesteder, barer og dansesteder, samt et godt underholdningstilbud. Pers er først og fremst et opplevelseshotell innenfor feriemarkedet, weekendmarkedet og kurs- og konferansemarkedet. Vi er spesialtist på å skreddersy feriepakker og arrangementer, og jobber målrettet med å utvikle et unikt totalprodukt med spennende konsepter for alle kundegruppene. Pers ligger på Gol - i hjerte av Hallingdal - sentralt mellom øst og vest.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Gamlevegen 6 3550 Gol