Løhre

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Løhre

Vi søker serviceinnstilt og dyktig bilmekaniker som skal være med på å utvikle og styrke vårt verksted. Jobben innebærer allsidig mekanisk arbeid som bl.a. feilsøking, reparasjon, service, utføring av periodisk kjøretøykontroll og kundebehandling. Du får jobbe i et moderne verksted sammen med dyktige kolleger.Næringslivet på Namdalskysten er i rivende utvikling og vekst, og sammen har vi definert målet +1000; dvs. ett tusen nye arbeidsplasser i regionen innen 2025. Regionen er i vekst, fylt av optimisme og fremtidstro. Vi er en del av denne utviklingen og ønsker i den forbindelse å styrke vårt verksted.Ønskede kvalifikasjoner:Fagbrev som bilmekanikerFørerkort klasse BPersonlige egenskaper:Kvalitetsbevisst og effektivPunktlig og ryddigEvner å jobbe både selvstendig og i teamGode norskkunnskaper både muntlig og skriftligVi tilbyr:Lønn etter avtaleUtvidede forsikrings- og pensjonsordningerPlanmessig opplæring og kursingVarierte og faglig utfordrende arbeidsoppgaverTiltredelse etter avtale.For nærmere informasjon om stillingen, kontakt daglig leder Frank Walaunet tlf. 74 36 07 00 eller epost lohre@automester.no . Søknad med CV sendes på epost. Epost: lohre@automester.no91566558
08.09.2019

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Fossaaveien 10
7900 RØRVIK