Invenia Consulting

Konsulenttjenester: IT
Invenia ble etablert i 1990 av Terje Wold. Bedriften har i lengre tid vært lokalisert i Forskningsparken i Tromsø. Nå har vi imidlertid flyttet inn til sentrum, Grønnegata, for å kunne være nærmere kundene våre, og være lettere tilgjengelig. Selskapet har kontinuerlig utviklet seg i takt med rådende trender og teknologier, og er i dag det største kunnskapsmiljøet på sitt område i Nord-Norge med kunder over hele Norge. Invenia er et latinsk ord som betyr å skape, tenke ut, konstruere og finne opp. Det er sentrale verdier for vår virksomhet. Vår visjon er å utvikle fremtiden for våre kunder gjennom innovativ bruk av IKT for å skape nye muligheter, fortrinn og god ressursutnyttelse. Forretningsidéen er forretningside er å kunne bistå bedrifter og offentlig virksomhet med å forbedre effektivitet og kvalitet i kritiske arbeidsprosesser gjennom målrettet bruk av IKT. Dette oppnås gjennom et tett samspill mellom strategiske mål og bruk av IKT. En slik tilnærming sikrer samtidig Invenias kunder en best mulig utnyttelse av investeringer i IKT.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Invenia Consulting

Adresse

Postboks 540 9256 Tromsø