Prosess Partner AS

Management consulting

ProsessPartner er et uavhengig konsulenthus etablert i 1999, og vi teller i dag 60 konsulenter fordelt på kontorer i Bergen, Oslo og Stavanger. Vi har opparbeidet gode og langsiktige kunderelasjoner til store aktører innen bransjene Olje & Gass, Kraft, Helse, Offentlig sektor og Bank/Forsikring.

Vi tilbyr tjenester innen strategi, virksomhetsstyring, organisasjonsutvikling, prosessforbedring, teknologianvendelse, leder- og teamutvikling samt prosjektledelse og operasjonell støtte.

Vår stab består av medarbeidere med betydelig erfaring både fra konsulentbransjen og fra sentrale posisjoner i næringsliv og offentlig virksomhet. Dette kombinert med solid og variert utdannelsesbakgrunn gjør oss i stand til å sette sammen team med komplementære ferdigheter for å gjennomføre komplekse endringsprosesser sammen med våre kunder. Vi har fokusert spesielt på å etablere konsepter hvor vi omsetter strategi til gode organisasjonsløsninger, med fokus på mennesker og ledelse for å skape en vellykket omstilling og verdirealisering. Våre kunder opplever også at vår tilnærming til konsulentrollen passer godt med de verdier og den kultur som kjennetegner bedrifter i Skandinavia.

Visjon

Vi har en visjon om at vi skal være "Anerkjent for verdiskaping". Vår kultur og tilnærming til oppdrag har et sterkt fokus på å skape prestasjonsforbedring i de prosjekter vi blir engasjert i.

Antall ansatte

60

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Bergen: Postboks 6134, Bedriftssenteret, 5892 Bergen
Stavanger: Richard Johnsensgate 4, 4021 Stavanger
Oslo: Lysaker Torg 12, 1366 Lysaker