<  
>  

Romerike personal as er et norsk bemannings- og rekrutteringsselskap der både medarbeidere og eiere bor og jobber på Romerike. Vi jobber med engasjemeter og stillinger innen bygg, anlegg, produksjon, logistikk, kontor, transport og administrasjon.

Kortreiste medarbeidere er glade og opplagte medarbeidere, og lokalt står døra åpen hos mange attraktive arbeidsgivere. Du sparer både tid og penger på å jobbe nærmere der du bor.

Vi jobber for et inkluderende arbeidsliv og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på jobbene vi utlyser uavhengig av alder, kjønn, religion, legning, hull i cv eller behov for tilrettelegging.

Som partner i Jobbkretser AS er vi Revidert arbeidsgiver, medlem av NHO Service og StartBANK

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Romerike personal

For oppdragsgiver på Romerike søker vi maskinfører med arbeidslyst og godt humør. Du har erfaring i å kjøre både graver
12.12.2022 Lillestrøm
For engrosbedrifter på Romerike søker vi flere arbeidere med truckførerlappen og erfaring i å jobbe med lager og logistikk;ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene vil
12.12.2022 Lillestrøm

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Romerike personal