<  
>  

Torp Consulting AS

Management consulting, Konsulenttjenester: Øvrig

Torp Consulting as er et nyetablert konsulentmiljø med hovedkontor i Sandefjord. Vi er flere meget erfarne rådgivere, hvor alle har lang erfaring fra HR-feltet med både operativt arbeid og ledelse. Vi har jobbet i både privat og offentlig sektor, etablert selskaper samt vært del av konsernledelser i store internasjonale konsern.

Vi tilbyr offentlig og private organisasjoner tjenester innenfor alle HR-relaterte tjenster. Med vår brede erfaring innen rekruttering, lederutvikling, omstillinger,outplacement, karrierevalg og personalutleie vil vi gjerne bistå. Innen sykefraværsoppfølging har vi utviklet spesialkompetanse og kan bistå deg og dere i og følge opp nye regler gjeldende fra 010711.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Torp Consulting
Østre Kullerød 5
3241 SANDEFJORD