<  
>  

Falck leverer helse- og karrieretjenester over hele Norge

Falck har et landsdekkende tilbud innen arbeidsmarkedstjenester, bedriftshelsetjenester, helseformidling og spesialisthelsetjenester. Vårt hovedmål er å bistå våre kunder med å skape synlige, målbare og vedvarende forandringer ved den enkeltes arbeidsdeltakelse og helse. Med vår kompetanse og innsats forbedrer vi menneskers arbeidsevne, mestring og livskvalitet.

Om våre helsetjenester

Vårt dyktige og engasjerte helsepersonell jobber tverrfaglig for å ivareta kunders og pasienters helhetlige helsesituasjon. Disse ekspertene innen bedrifts- og spesialisthelse utgjør et av Norges største fagmiljøer innen arbeidshelse. Å styrke forutsetningene for god arbeidshelse i norsk arbeidsliv er et viktig steg på veien til et mer bærekraftig samfunn.

Om våre karrieretjenester

Med NAV som vår største kunde, jobber våre dyktige karriereveiledere over hele Norge med å få stadig flere ut i arbeid de både trives i og lykkes med. Økt mestring og bedre livskvalitet er viktige stikkord for oss i dette arbeidet.

Vi brenner for å øke arbeidsdeltakelsen og livskvaliteten hos det norske folk, og på den måten bidra til et mer bærekraftig samfunn.

Ingen filmer lagt til
Ingen filmer lagt til
Ingen filmer lagt til

Ledige stillinger hos Falck Norge

Om FalckFalck Norge AS er et selskap i vekst. Vi i Falck Norge leverer helse- og karrieretjenester over hele landet
18.10.2023 Sandnes

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Falck Norge

Adresse

Oslo