Micronet

Konsulenttjenester: IT
AS Micronet er en IKT bedrift med målsetting å være en ressurs for både privatkunder og bedriftskunder, hovedsakelig i Oslo og Akershus. Dette kaller vi; "din eksterne IT avdeling." Vi har forhandlerstatus hos flere store aktører, og er en totalleverandør av IKT systemer og programvare for hjemme- og bedriftmarkedet, SMB. I vår organisasjon er det personell som har lang erfaring innen IT bransjen, og vi besitter kompetanse på PC og server løsninger, nettverk, sikkerhet, installasjon, drift og administrasjon i enkle og mer komplekse miljøer. Vårt fokus er både deg som hjemmebruker og bedrifter som velger outsourcing, delvis eller helt, som et bevisst valg i sin IT strategi.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Micronet

Adresse

Østre Akervei 210 0975 OSLO