<  
>  
Nord-Fron Kommune med byen Vinstra og tettstedene Kvam og Skåbu ligger i Gudbrandsdalen, midt mellom Trondheim og Oslo. Kommunen har ca. 5 700 innbyggere. Regionen Midt-Gudbrandsdal har nesten 13 200 innbyggere og er med sine rundt 7 600 hytter ett av Norges mest attraktive fritidsområder. Nord-Fron kommune har et brett natur- og kulturtilbud gjennom kulturskole, idrettslag og private kulturbærere som Peer Gynt og Countryfestivalen. Kommunen har både kunstgressbaner, friidrettsanlegg og badeland. Vi har trygge og gode oppvekstvilkår for barn og unge, med et godt skole- og barnehagetilbud, som også inkluderer en moderne videregående skole. Kommunesenteret Vinstra har positiv vekst, med et brett tjeneste og servicetilbud. Nord-Fron kommunes visjon er å være det attraktive midtpunktet i Gudbrandsdalen. Våre verdier er HEL VED/NYSKAPENDE/INKLUDERENDE.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Nord-Fron kommune Teknisk