Raad Gruppen AS

Raad Gruppen as er et norsk konsulentselskap med seniorkonsulenter som har bred bakgrunn fra operative lederstillinger innenfor flere ulike bransjeområder i norske og internasjonale selskaper. Selskapet er grunnlagt på konsepter, verktøy og prosesser utviklet av konsulentselskapet Alvarin AS (etablert av Ivar Årnes i 1994) og konsulentselskapet BIS Consulting (etablert av Dag O. Eriksen i 1999). Vi har spesielt fokus på utvikling av salgs- og kundeorganisasjoner. På bakgrunn av vår erfaring vet vi hvor "skoen trykker", og hva som skiller de som har suksess, fra de som ikke har det. Vi har utviklet og tatt frem prosesser, metoder og verktøy som med enkle grep kan gjøre den helt store forskjellen for din organisasjon. Disse er godt utprøvet i praksis, tar utgangspunkt i praktiske problemstillinger, og skal bringe deg og din organisasjon raskeste veien til målet !

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Postboks 3981 Ullevål Stadion 0806 OSLO