<  
>  

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap. Selskapet tilbyr en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer, deriblant strategiutvikling, it-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia, og kjenner en rekke bransjer fra innsiden. Se hjemmeside for mer info.

Fakta om Sopra Steria
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
2014 (fusjon)
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Sopra Steria
Jobbmuligheter i Sopra Steria

I Sopra Steria mener vi at mennesker som har det bra, også gjør det bra. Siden 2008 har vi blitt kåret til en av landets beste arbeidsplasser. Vi er gode på faglig utvikling, utfordringer og fokuserer på at våre ansatte skal ha god balanse i hverdagen. Nå søker vi flere dyktige medarbeidere. Er du den vi ser etter?

Som kunnskapsbedrift er Sopra Steria helt avhengig av å være en arbeidsplass som tiltrekker seg de flinkeste menneskene, holder på dem og utvikler dem videre. Vi i Sopra Steria tror på en vinn-vinn-situasjon der både bedriften og de ansatte forventer mye av hverandre og får mye igjen.

Som konsulent i Sopra Steria får du mulighet til å velge flere spennende karriereveier. Du kan bevege deg innenfor stadig nye prosjekter, områder og oppgaver. Har du lyst til å jobbe som for eksempel utvikler, arkitekt, prosjektleder eller rådgiver, har vi et eget karriereløp for dette. Og det er fullt mulig å endre retning underveis.

Bli kjent med Sopra Steria

Bildegalleri

Filmer

Jobbmuligheter (42)

Adresse

Biskop Gunnerus' gate 14A
Postboks 2, 0051 Oslo

Telefon: 22 57 56 00
E-post: firmapost@steria.no