Aibel

Olje / Gass / Energi / Kraft, Industri og produksjon

Aibel er en ledende leverandør av tjenester til olje- og gassindustrien.

Aibel er et ledende serviceselskap i olje- og gassindustrien. Selskapet er også etablert innen fornybar energi. Rundt 4.300 medarbeidere er engasjert i arbeid på land og offshore.

I Aibel er mulighetene mange og begrensningene få. Ved å bli med på vårt lag, kan du jobbe med noen av de største og mest spennende prosjektene innen olje, gass og fornybar energi!

Aibel tilbyr livslang læring. Vi ønsker at våre ansatte skal få utvide sin faglige kompetanse og er åpne for at den enkelte kan søke nye utfordringer på tvers av faggrupper. På den måten får vi større bredde og kunnskapsutveksling, som igjen øker selskapets totale kompetanse.

Aibel har et bredt kurstilbud. Kursene er tilgjengelig over hele verden slik at alle våre medarbeidere har tilgang til samme opplæring. De tar opp en rekke ulike tema, fra HMS-ansvar til gjennomføringsmetode, IT-verktøy og fagspesifikk opplæring.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Stavanger
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Aibel

Aibel AS er et av de største norske serviceselskapene som prosjekterer, bygger, vedlikeholder og oppgraderer produksjonsanlegg for olje og gass. Aibels lange erfaring og høye kompetanse hjelper kundene til å oppnå effektiv energiproduksjon. Aibel har kontrakt med Equinor på Hammerfest LNG - Melkøya og vi har behov for flere dyktige medarbeidere.Det er et krav til søkere at de bor i Hammerfest eller er villige til å flytte hit (ikke rotasjonsarbeid).Arbeidsoppgaver:Generellt automatiseringsarbeid eller elektrikerarbeid i forbindelse med drift, vedlikehold og modifikasjonsoppgaver.Ønskede kvalifikasjoner:Du er både fleksible, strukturert og kvalitetsbevisstHar relevant fagbrev som automatiker eller elektriker.Erfaring fra olje- og gassindustrien er ønskelig, men ikke er kravMå kunne kommunisere muntlig og skriftlig, på minimum et skandinavisk språkSertifikat Gr B er ønskelig, men ikke kravVi tilbyr:Vi tilbyr deg spennende oppgaver i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø hvor den teknologiske utviklingen er rask. Vårt interne kompetansebyggings-program sammen med et fleksibelt internt arbeidsmarked gir våre ansatte gode muligheter til faglig og personlig utvikling.Søknad: Søknadsfrist: 30.06.2019 Arbeidssted: Hammerfest Kontaktpersoner: Seksjonsleder Raymond Kristiansen på telefon 852 68924, eller e-mail; raymond.kristiansen@aibel.comwww.aibel.com/careers Aibel AS er et av de største oljeserviceselskapene i Norge og er etablert innenfor fornybar energi. Selskapet har 5000 medarbeidere og virksomhet i fem land, inkludert to verft i verdensklasse. Aibel er en ingeniørbedrift som prosjekterer, bygger, oppgraderer og vedlikeholder plattformer, fartøyer og produksjonsanlegg i olje-og gassindustrien. Adresse: Brenneriveien 19,9600 Hammerfest
30.06.2019 Hammerfest
Aibel er et ledende serviceselskap innen oppstrøms olje- og gass- samt offshore vindindustri. Vi tilby våre kunder de mest optimale og innovative løsningene innen design, bygging, oppgradering og vedlikehold gjennom hele livssyklusen.Aibels dyktige medarbeidere er tett på kunden ved selskapets åtte kontorer i Norge og Sørøst-Asia. I tillegg har vi to moderne verft i Haugesund (Norge) og Laem Chabang (Thailand) med komplett fabrikasjons- og sammenstillingsmuligheter. Ved vårt kontor i Bergen er vi i dag over 200 prosjektingeniører med høy teknisk kompetanse. Som Senior ingeniør i Aibel vil du jobbe selvstendig med eget fag i et multidisiplint fagmiljø. Her vil du delta i små og store vedlikeholds- og modifikasjonsprosjekter, eller studier. Du vil arbeide tett med kolleger fra egen og andre fagdisipliner, og følge opp leverandører for å levere gode løsninger til våre kunder. Vi ønsker deg som er ansvarlig, visjonær, åpen og fleksibel, og som ønsker å være med å bidra til Aibel sin fremtid. Bli med i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø hvor vi har travle dager og der det forventes innsats og leveranser. Arbeidsoppgaver:Analyse av sekundær- og utrustningsstrukturerAnalyse utført med GeniE, MathCad, StaadPro samt håndberegningerVære en lagspiller på struktur disiplinenDisiplinsjekk av struktur design, analyser og modell/tegningerInterface mot andre disiplinerKrav til utdanning og arbeidserfaring:Bachelor eller mastergrad med relevant fagkombinasjonMinimum 10 års erfaring fra olje og gass relaterte prosjekterGod erfaring med bruk av analyseverktøyErfaring med tilsvarende analyserErfaring med store modifikasjonsprosjekter og studierØnskede kvalifikasjoner:Flink til å samarbeide og veilede andreGod skriftlig presentasjonsevnerMå beherske engelsk, skriftlig og muntligPlanorientertVi tilbyr: Vi tilbyr deg spennende oppgaver i et uformelt, dynamisk og trivelig arbeidsmiljø med gode muligheter til faglig og personlig utvikling. Vi har et bredt utvalg av sosiale tilbud og konkurransedyktige betingelser.Søknad: Søknadsfrist: 30.06.2019, fortløpende vurdering Kontaktperson: seksjonsleder Kjetil Lilleskare, telefon +47 85 26 93 51 Arbeidssted: Kokstad Oppstart snarest etter avtale. Adresse: Kokstadvegen 23B,5257 Kokstad
30.06.2019 Bergen

Lærling i Aibel Lærlinger

Aibel pleier hvert år å ta inn nye lærlinger i Haugesund og Hammerfest. Lærlingene utdannes innen en rekke disipliner, som rørlegger, sveiser og elektriker. Lærlingplassene i Aibel er ment for de som kommer fra yrkesrettet videreutdanning. Læretiden varer vanligvis i to år. I denne perioden får lærlingene grunnleggende teoretisk opplæring og praksis innen Aibels virksomhet i olje- og gassindustrien. Selv om lærlinger ikke er garantert jobb i Aibel, finner de fleste stillinger hos oss etter endt læretid. For mange markerer læretiden starten på en lang karriere, både på land og offshore, som dyktige medarbeidere i selskapet. Har du lyst til å bli lærling i Aibel? De utlyste stillingene finner du på våre hjemmesider (se link!). Søknadsfristen og oppstart av læretiden for lærlinger er hhv 1. mars og 1. september hvert år!  
Antall lærlinger
7 (varierer)
Sted
Hammerfest, Haugesund
Les mer

Rekrutteringskalender

  • JUN 30
    2019
    5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

HR Manager - Recruitment

Fakta om Aibel

Adresse

Hovedkontor:
Vestre Svanholmen 14
P.O. Box 300 Forus
N-4066 Stavanger
Norway
Tel: (+47) 08527