<  
>  

Aibel er en ledende leverandør av tjenester til olje- og gassindustrien.

Aibel er et ledende serviceselskap i olje- og gassindustrien. Selskapet er også etablert innen fornybar energi. Rundt 4.300 medarbeidere er engasjert i arbeid på land og offshore.

I Aibel er mulighetene mange og begrensningene få. Ved å bli med på vårt lag, kan du jobbe med noen av de største og mest spennende prosjektene innen olje, gass og fornybar energi!

Aibel tilbyr livslang læring. Vi ønsker at våre ansatte skal få utvide sin faglige kompetanse og er åpne for at den enkelte kan søke nye utfordringer på tvers av faggrupper. På den måten får vi større bredde og kunnskapsutveksling, som igjen øker selskapets totale kompetanse.

Aibel har et bredt kurstilbud. Kursene er tilgjengelig over hele verden slik at alle våre medarbeidere har tilgang til samme opplæring. De tar opp en rekke ulike tema, fra HMS-ansvar til gjennomføringsmetode, IT-verktøy og fagspesifikk opplæring.

Fakta om Aibel
Hovedkontor
Stavanger
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
1882
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Aibel

**Hos Aibel har du muligheten til å utvikle karrieren din gjennom et spekter av prosjekter innen fornybar og olje og
31.08.2023 Haugesund
Jobbmuligheter i Aibel
Jobbmuligheter i Aibel

 

 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Aibel ansetter nyutdannede særlig innen ingeniørfag og realfag, i tillegg til økonomer. Vi har stillinger innenfor forskjellige ingeniørdisipliner i tillegg til bl.a. controller- og innkjøpstillinger.

Aibel har et eget introduksjonskurs for alle nyansatte. I tillegg har vi et internt Academy hvor alle kurs og program for kompetanseutvikling er samlet. Kursene varierer fra spesifikke fagprogram til globale lederutviklingsprogram.

Som ny i Aibel, blir du tidlig involvert i vår virksomhet. Du får god opplæring, støtte og oppmuntring. Vi jobber for ledende olje- og gassprodusenter og vil derfor bruke dine kunnskaper og ditt talent helt fra starten av.

Våre aktiviteter inkluderer et bredt spekter av fagområder, og dine arbeidsoppgaver vil være avhengig av din formelle bakgrunn, dine interesser og våre behov. Vi forventer at du vil få en bratt læringskurve og at du utvikler en helhetlig forståelse av vår virksomhet.

Lærling i Aibel Antall lærlinger

Aibel pleier hvert år å ta inn nye lærlinger i Haugesund og Hammerfest.
Antall lærlinger
7 (varierer)
Sted
Hammerfest, Haugesund
Les mer

Bli kjent med Aibel

Hos oss får du
spennende oppgaver
et utformelt, dynamisk og trivelig miljø
gode muligheter til faglig og personlig utvikling
et bredt utvalg av sosiale tilbud
konkurransedyktige betingelser
god opplæring, støtte og oppmuntring
et bredt spekter av fagområder
livslang læring
utvidet din faglige kompetanse
utfordringer på tvers av faggrupper
et bredt kurstilbud
et internt arbeidsmarked
Bildegalleri

Kontaktperson

HR Manager - Recruitment
Jobbmuligheter (86)
logo
Lærling i Aibel
Aibel pleier hvert år å ta inn nye lærlinger i Haugesund og Hammerfest. Lærlingene utdannes innen en rekke disipliner, som rørlegger, sveiser og elektriker. Lærlingplassene i Aibel er ment for de som kommer fra yrkesrettet videreutdanning. Læretiden varer vanligvis i to år. I denne perioden får lærlingene grunnleggende teoretisk opplæring og praksis innen Aibels virksomhet i olje- og gassindustrien. Selv om lærlinger ikke er garantert jobb i Aibel, finner de fleste stillinger hos oss etter endt læretid. For mange markerer læretiden starten på en lang karriere, både på land og offshore, som dyktige medarbeidere i selskapet. Har du lyst til å bli lærling i Aibel? De utlyste stillingene finner du på våre hjemmesider (se link!). Søknadsfristen og oppstart av læretiden for lærlinger er hhv 1. mars og 1. september hvert år!    

Fakta om Aibel

Adresse

Hovedkontor:
Vestre Svanholmen 14
P.O. Box 300 Forus
N-4066 Stavanger
Norway
Tel: (+47) 08527