Making Waves

IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT
Making Waves er et av Norges fremste design- og teknologiselskap. Vi jobber i krysningspunktet mellom teknologi, design og forretningsutvikling. Våre konsulenter er spesialister innen prosjektledelse, strategi, interaksjonsdesign, grafisk design og teknisk utvikling.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Making Waves

Making Waves har et stort og faglig dyktig frontendmiljø som søker etter flere flinke og dedikerte kollegaer. Kanskje det er deg?Du..ser på deg selv som en kreativ teknolog og med et viktig bidrag i konseptfasene.har allerede høy kunnskap innen html, css og javascript og tilhørende rammeverk, verktøy og tjenester.er svært opptatt av å levere kvalitet i ditt arbeide.er opptatt av sluttresultatet og av å skape gode brukeropplevelser.opplever ofte skaperglede i ditt arbeide.har evner innen det grafiske og har et trenet øye for detaljer.jobber smart og leverer slanke og optimaliserte løsninger.har gode samarbeidsevner. Du vil jobbe med mange ulike fagfolk og mennesketyperer i stand til å gjør andre gode. Vi skaper sammen.er erfaren. Du har en systematisk arbeidstilnærming, vurderingsevne og tenker skalerbarhet.blir aldri ferdig utlært, og liker at faget vårt er i konstant endring.har sterk interesse for faget.har god kundeforståelse og konsulentprofil. Du klarer å tilrettelegge for tidsbegrensninger.Vi..elsker frontend. Vi ser på det som et stort og viktig fagområde som kundene våre trenger vår spisskompetanse på.har et stort og kompentent fagmiljø innen frontend med kultur for at vi deler vår kunnskap.tilrettelegger for kompetanseutvikling, samhold og autonomi.har spennende prosjekter både lettbente og samfunnsviktige.har et stort designmiljø inhouse. Det gir oss fordelen av at vi kan holde på team som kjenner hverandre og vi vet jobber godt sammen.har en varm kultur hvor vi skaper sammen. Du vil oppleve gode kolleger som bidrar til å få det beste ut av hverandre.er systematiske og planlegger godt.er oppdaterte på ny teknologi, og ser etter muligheter til å bruke den på en smart måte som kommer kundene våre tilgode.har gode betingelser og goder.ser etter både deg som har fersk kunnskap fra skolen og deg med flere års praktisk erfaring innen fagområdet.Send oss CV og noen ord om hva som gjør deg interessert og hva som motiverer deg. Har du en GitHub konto eller portefølje er det positivt. Er du nyutdannet vil vi at du legger ved en karakterutsikrift. Adresse: Wergelandsveien 15,0167 Oslo
28.01.2020 Oslo
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Rekrutteringskalender

  • JAN 28
    2020
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Christian Krohgs gt. 60 0186 Oslo