AERO KUVA OY

Salg / Markedsføring

Nordisk Hembygd er en bedrift som har spesialisert seg på flyfotografering og publikasjonsvirksomhet i Finland, Sverige og Norge. Bedriften ble grunnlagt i 1987, og siden har vi produsert profesjonelt fremstilte flyfoto av høy klasse.


Lokalene våre ligger i Pappilankorpi industriområde i Lojo, Finland. Lojo er senter for bedriftens kundetjeneste, produksjon og administrasjon. Her finnes også fotoarkivet, fotolaboratoriet, rammeverkstedet, den digitale bildehåndteringen og redaksjonen for hjemstedsbøkene.


I bedriftens omfattende arkiv på cirka to millioner flyfoto finnes både tradisjonelle eiendomsbilder og landskapsbilder. Bildedata blir lagret i et dataregister, og herfra kan de overføres raskt til produksjonen og videre til kunden.


Virksomheten vår er delt i salg av flyfoto og redigering og salg av hjemstedsbøker. Markedsføringen har gjennom hele virksomheten vært grunnlagt på direktesalg: produktene våre presenteres i hjem og på arbeidsplasser. Produktene brukes av både privatpersoner, foreninger og foretak.
Våre forretningsenheter preges av en sterk feltorganisasjon.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om AERO KUVA OY

Adresse

Takanengatan 50

08150 Lojo

Finland