<  
>  

ASAP Personal

Rekruttering / HR / Bemanning
ASAP PERSONAL AS er et bemanningsselskap med et naturlig hovedmarked i Stavangerregionen og Ryfylke. Vi har god lokal kunnskap og jobber mot å ha personlige relasjoner til både kunder og ansatte. Vår jobb er å finne kvalifisert og riktig arbeidskraft til våre kunder når arbeidskraftbehovet oppstår. Dette er ofte så raskt som mulig noe som inspirerte til navnet ASAP - As Soon As Possible. Vi tilbyr våre ansatte både korte og langvarige oppdrag innenfor de fleste yrker. Det at en stor andel av våre tidligere ansatte har fått fast jobb hos våre kunder tar vi som en positiv tilbakemelding på at vi leverer ”kvalitet”. ASAP er medlem i Bemanningsbransjen NHO Service som bl.a. jobber for å sikre høy etikk blant medlemsbedriftene. I tillegg er viktige stikkord teknologi, standardisering, sertifisering og kompetanseheving.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om ASAP Personal

Adresse

Dir. Sæthersgate 1 4100 Jørpeland